بونجول مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 716 عنوان شهرغریب 146 بازدید | 10 پست چقدر بده شهرغریب اینکه حوصلت سربره جایی نداری بری اینکه پنجشنبه ها جمعه هام باید مثل شنبه یکشنبه باشه چقدر دلم گرفته میخام زار بزنم فقط😔💔 1402/01/31 | 21:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بونجول مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 716 ماکه شهرغریب نیستیم مثل توایم هعی... اگه بچه داشتم دیگه دردی نداشتم فقط منتظرم 9ماه زودتر تموم شه
mamantofan99 عضویت: 1399/10/23 تعداد پست: 4557 اگه بچه داشتم دیگه دردی نداشتم فقط منتظرم 9ماه زودتر تموم شه چرا کاش من جات تهران بودم پسرنازم😔 ازروزی که ازپیشم رفتی من مردم نمیدونم کجای🖤😭ازخدافقط تورومیخوام فقط تورو💔پسرنازم کجای دلم داره میترکه از دوریت 😭پسرم تقصیرمن نیست که وضع مالیم خرابه و وپولدارنیستم ببخش منوپسرم منوببخش توروخدا😭میدونی پسرم من میرم نظافت روزی۸۰پسرنازم من هرچی کارمیکردم فقط واسه توخرج میکردم وخواهم کرد خداشاهده من حتی برای خودم یه ادامس نمیخریدم چون تومهم بودی منوببخش که نتونستم بیشتر ازحد توانم کارکنم🖤🖤🖤💔💔💔پسرقشنگم من نتونستم۳ساله یه کاپشن واسه خودم بخرم چون تومهم بودی شکمت ولباس وپوشک بایدتهیه میکردم وتومهم بودی وهستی💔پسرم بشدت دلتنگتم دارم دق میکنم 😭😭💔کاش برگردی پیشم😭😭قول میدم دوبرابرکارکنم ونزارم کمبودی داشته باشی😔😔😔پسرنازم من هرروز وهرشب میرم سرکوچه به امیداینکه برق خونه بابات روشن بشه وبفهمم اومدی روستا🙂🙂پسرقشنگم هرشب باچشم گریون میخوابم😔کوچولوی نازم نزار تو حسرت خوابیدن توبغلت بمیرم شب وروز لباسهات پیشمه واشک میریزم میدونی من هیچکسوندارم جزتو خدایاحداقل پسرموبهم برسون هیچ آرزویی ندارم پسر قشنگم مامانی داره میمیره از دوریت بخدا...بقران دارم دیوانه میشم کاش بمیرم واین دردونکشم پسرمممم🖤💔پسرم جووونم به فدایت خیلی میخوامت😭😭پسرم خیلی دوست دارم
لیمو_عمانی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1085 تهرانم اتفاقا به نظرم تهران تنها شهریه که آدم توش احساس غربت نمیکنه کجای تهرانی ؟؟
بونجول مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 716 چرا کاش من جات تهران بودم واسه ماهایی که هچکسو. نداریم فرق نمیکنه کجاهستیم فقط میدونیم غریبیم
بونجول مدیر استارتر عضویت: 1402/01/28 تعداد پست: 716 اتفاقا به نظرم تهران تنها شهریه که آدم توش احساس غربت نمیکنه کجای تهرانی ؟؟ اطرافش /پاکدشت
لیمو_عمانی عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 1085 اطرافش /پاکدشت آدمی زاد خیلی زود به شرایط عادت میکنه ایشالا نی نی که بیاد دیگه حسابی از تنهایی درت میارهمیشه همه کست دیگه با وجودش هر جای دنیا هم بری احساس غربت نمیکنی