2821
2789
عنوان

پدر تو کجایی؟

230 بازدید | 14 پست

دلم خیلی براش تنگ شده کاش برمیگشت بغلش میکردم میبوسیدمش ،کاش وقتی‌ کنارمون بود بهش میگفتم چقدر دوستش دارم بابایی خیلی دوست دارم اصلا باورم نیست که نزدیک 6ماهه تو نیستی😔

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خدا رحمت کنه پدرتونو 

منم ارزومه یه بار دیگ ببینمش و نی نی منو ببینه 🖤

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤

خدا بیامرزه، جایگاه ایشون و همه پدران اسیر خاک  بهشت باشه انشالله 

پدر منم هفت ماهه فوت کردن، دیشب کلی گریه کردم و دلم هوای بغلشو کرده بود

درکت میکنم از ته دل

نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔    🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃

بابای من جوون بود اصلا دوست نداشت ما رو تنها بزاره

چند سالشون بود؟ 

پدر منم خیلی یهویی فوت کردن همه تو شوک بودیم، بچه ی بزرگ بابام که داداشمه ۲۸سالشه

همه میگفتن جای مردن بهش نبود خیلی زود رفت

نترسم که با دیگران خو کنی،،تو باما چه کردی که با او کنی ..💔    🎀🎀🎀 دلم از این عشقا میخواست که همه بگن : دیدی چطور نگاهش کرد؟!🧡🍁🍂🍃

خدا رحمت کنه پدرتونو  منم ارزومه یه بار دیگ ببینمش و نی نی منو ببینه 🖤

یه وقتایی وقتی باور میکنم که دیگه نیست می‌خوام بمیرم خیلی بده دقیقا مثل الانم،،میگفتم نی نیم میاد حالم خوب میشه اما نی نیم هم وقتی بدنیا اومد دقیقا یک ماه بعد از فوت بابام نی نیم هم فوت شد

چند سالشون بود؟  پدر منم خیلی یهویی فوت کردن همه تو شوک بودیم، بچه ی بزرگ بابام که داداشمه ۲۸س ...

بابای من ۱۶سالگی ازدواج کردن فاصله سنی داداشم با بابام ۱۷سال بود

یه وقتایی وقتی باور میکنم که دیگه نیست می‌خوام بمیرم خیلی بده دقیقا مثل الانم،،میگفتم نی نیم میاد حا ...

ای وای عزیزم خدا بهت صبر بده 

من دیشبم خوابشو دیدم اما بیدار شدم کلی گریه کردم چون خواب لعنتی یادم نیست فقط میدونم دیدمش. من هنوز جرعت نگاه کردن به فیلم و عکساشو ندارم

اگ ببینم زاااار میزنم فکر میکنم نیست دیوونه میشم هی یادم میاد حواسمو پرت میکنم

20 اسفند1400. 8 صبح روز جمعه ای که از شبش از استرس خابم نمیبرد گوشیم زنگ خورد که ای کاش نمی‌خورد ای کاش اون جمعه رو نمیدیدم صدای پشت گوشی که با گریه گفت بیا که بابا حالش خیلی بده. لباس مشکی پوشیدم و رفتم و پارچه سیاه روی در دیدم و پدری که دیگه نبود.اون جمعه من مردم. از اون روز هر جمعه می میرم. خدایا متنفرم از تمام جمعه هات. خدایا از چیزی که می‌ترسیدم سرم اومد از من ک گذشت هیچکسو با عزیزانش امتحان نکن خدایا. خدایا میشه فقط یه روز پدرمو بهم برگردونی 😭خدایا دلم ازت پره ولی بازم شکرت. خدایا دومین نی نیمم گرفتی نمیدونم حکمتت چیه دلم شکسته ولی بازم شکرت 💔بابایی نی نی من ک خیلی دوست داشتی ببینیش اومد 💖 میدونم که از اون بالا واسش دعای خیر میکنی. دوست دارم🖤
ای وای عزیزم خدا بهت صبر بده  من دیشبم خوابشو دیدم اما بیدار شدم کلی گریه کردم چون خواب لعنتی ...

وای فیلماشو که اصلا نمی‌خوام ببینم خیلی بده من پدرم از وقتی رفتن خیلی به خوابم اومدن ولی الان یه یک هفته ای میشه بطور واضح نیومدن ،برا باباتون سوره ملک و دخان و دعای ۲۴صحیفه سجادیه بخونید،حتی بابام چن روز بعد که فوت شده بودن به خواب پسر سه ساله ام اومده بودن پسرم که تعریف میکرد با بغض تعریف میکرد و اشک می‌ریخت از بس پسرمو دوست داشن،پسرم امروز بهم می‌گفت یادته بابا جان بهم می‌گفت جگر بابا

بابای من ۱۶سالگی ازدواج کردن فاصله سنی داداشم با بابام ۱۷سال بود

آخی خیلی جون بوده پس  دلیل فوتش چی بود عزیزم

وای فیلماشو که اصلا نمی‌خوام ببینم خیلی بده من پدرم از وقتی رفتن خیلی به خوابم اومدن ولی الان یه یک ...

منم تو حاملگی خیلیییی خابشونو میدیدم الان کمتر شده. 

الهی بگردم پسرتون مثل برادر زاده منه اونم کوچیکه هفت سالشه یسره عکسای بابامو نگاه میکنه اینقدر ک مهربون بودن. واس همین آرزوم بود بچمو ببینه اخه ارزوی پدرمم همین بود😭😭😭😭

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز