2777
2789
عنوان

بعد ۳ جلسه لیزر

369 بازدید | 22 پست

هنوز موهای پاهام در میاد.عادیه؟ خیلی خیلی کم شده ولی بازم در میاد

با دستگاه کندلا

دوستم هم ۳ جلسه رفته ولی دیگه در نمیاد برای اون

البته قبلش یه دستگاه دیگه هم رفته بود ولی میگفت ریشه هاش نرفته بود که با کندلا رفت

آه اگر آزادی سرودی می‌خواند...

من تا جلسه ۴ و    ۵ عالی بود از ۶ ریخت بیرون موها ولی رشد نداره   ۹ جلسه رفتم ودستگاه هم کندلا 

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا جلسه ۴ و    ۵ عالی بود از ۶ ریخت بیرون موها ولی رشد نداره   ۹ جلسه رفتم ود ...

عهه نکنه این برای من تاثیر نداره اخه پوستمم روشنه رنگش

ریشه موهامم همه‌ش هست

دون دون

۱۵ اسفند رفتم گفت ۱۵ اردیبهشت  بیا ولی همه موها ریخته بیرون فقط رشد نداره شیو اصلا نشده به جزء ب ی ک ن ی که باید میرفتم ۱۵ فروردین بخاطر ماه رمصان وروزه بودم نرفتم چند روز دیگه میرم  

خدایا مواظب زندگیم باش  مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰    دوستان پدرم  یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید  😭
عهه نکنه این برای من تاثیر نداره اخه پوستمم روشنه رنگش ریشه موهامم همه‌ش هست دون دون

فعلا زوده صبر کن ولی چند جلسه میگن برگشت داره 

۱۵ اسفند رفتم گفت ۱۵ اردیبهشت  بیا ولی همه موها ریخته بیرون فقط رشد نداره شیو اصلا نشده به جزء ...

دو ماه فاصله چرا؟ اردیبهشت جلسه چندم میشد؟

اخه برای من از همون اول در میومد تیکه تیکه ریشه هاشم که همه هست هنوز دون دون

شاید خوب لیزر انجام نمیده  من واقعا عالی بود اوایل 

دو ماه فاصله چرا؟ اردیبهشت جلسه چندم میشد؟

۹ جلسه رفتم    میشه جلسه ده اردیبهشت 

دختر خالم خیلی ضخیم بود موها یک سال گفت دارم میرم لیزر ولی جواب نگرفته بود به من میگفت عالی جواب داده    باز من موها دست وپام ضخیم بود کم الان شدن نازک نازک ولی بیشترش ریخته بیرون 

برای من خیلی ریزش داشت از 3 ب بعد همش برگشت باز

اره طبیعیه این میگن همین جلسه‌های ۳ ۴ برمیگرده

حتی زیادترم میشه ولی باز باید ادامه بدی