2777
2789
عنوان

امشب برای بار هزارم دلم شکست😭

527 بازدید | 28 پست

دوستان خیلی دلم شکسته ولی از رحمت خدا ناامید نمیشم هیچوقت....

تو رو خداااااا فقط برای ارامش دلم دعا کنید و یه دونه صلوات بفرستید تا یکم اروم بگیرم قلبم تیکه تیکه شده😭😭😭😭😭😭😭مشکلمو نمیتونم بگم فقط بگید خدایا به دلش ارامش بده🙏 

عشق جانم 💫امام زمانم💫

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایشالا رها بشی از غم و ناکامیات و برسی به زندگی که آرزشو داری و حتی خیلی بهتر

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖

یا پیغمبر رحمت هم دست دوستمو بگیر هم دست منو،ما رو با مهربونیتون با رأفتتون آشنا کنید ما رو با خوبی ها و زیبایی های وجودتون آشنا کنید.

خدایا ای خلق برگزیده خدا،ببخشید و قبول کنید و معجزات ثلوات رو شامل حال و ما و تمام عالم کنید.

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خدایا منو هم نجات بده،خدایا منو هم به آرزوهام برسون.دوستان برای منم دعا کنید 

واست فرستادم عزیزم....منم دعا کنین حامله بشم دوساله منتظرم

خدای مهربونم توکه از حال دلم باخبری معجزه ای کن که سخت محتاج یک نگاهت هستم.🤲💚🤲بفریادم برس یا ارحم الراحمین...خدا جونم خواست خودت رو با خواست دلم یکی کن...خدایا دعای دخترم گوش کن که شبا هر شب دستاش رو به آسمونته بزار باور کنه که خدا بچه هارو دوست داره ...خدایا معجزه کن خانواده ما چهار نفره بشه..خدایاخدایا میدونی که نی نی میخایم🥺🤲👶❤ میشه واسه باردار شدنم یه صلوات بفرستین هرکس فرستاد خودشم حاجت روا
الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖 الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖 الهم صلی علی ...

ممنون گلم از دعای قشنگت گریم گرفت بیشتر😭😭😭😭😭

عشق جانم 💫امام زمانم💫
واست صلوات فرستادم❤️ لطفاً واسه رفع ناراحتی منم صلوات بفرستید اگه فرستادید لایک کنید❤️

الهم صلی علی محمد و آل محمد 💖

الهم صلی علی محمد و آل محمد 💖

الهم عجل لولیک الفرج 💓 الهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💖