2777
2789

چیطوری درست میشه؟

⛔️نر های نا محترم درخواست دوستی ندید چون براتون گزارش میزنم⛔️ گفت آیا کسی را داری که برایش بجنگی؟گفتم از جنگ ها بازگشته ام،با زخم ها و موی سپید و یاد گرفته ام صبور باشم و به تماشا قانع❤️🩹خدایا دیگه باورت ندارم،زندگیم پر درده و نگاهی بهم نمیکنی خدا؟؟؟امشب ۲۳شهریور ۱۴۰۵ زدی تو گوشم و گوشم دیگه نمیشنوه،دنیا رو سرم آواره،کاش راه نجاتی داشتم،خدایا کمکم کن از وابستگی رها بشم،لطفا اگه امضام رو میخونید دعا کنید از این وابستگی رها بشم و زندگی تازه ای شروع کنم،امروز ۲۹ شهریوره و من برگشتم خونه ام و دارم باهات زندگی می کنم اما این همه سردی و بی علاقگی که بهت دارم خودم رو هم ترسونده،هرچند خوشحالم که کم کم دارم دل میکنم ازت،دوست داشتنمو دیدی؟حالا بشین دوست نداشتنمو ببین✌️

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

واای دلم خواست

۹۲کیلو(زمستون۱۴۰۱)...۹۰کیلو(۲۱فروردین۱۴۰۲)...۸۴کیلو(۱۴۰۲/۲/۱۴).....هدف اینده در عرض ۳ هفته تا یک ماه:وزنِ زیر ۸۰ کیلو......تونستممم💪🫀۷۹/۹۰۰(۴خرداد۱۴۰۲) ...۷۸ کیلو در ۳۱ خرداد...هدف بعدی رسیدن به وزن ۷۵ کیلو در ۳۱تیر(ورزش از نیمه دوم ماه)جااانن بهش رسیدددمممم۷۵کیلووو😍😍😍