2777
2789
عنوان

و باز هم کیست بارتولن …😔

3636 بازدید | 16 پست

دیگع واقعا خسته شدم هر دو-سه ماه یه بار عود میکنه با درد وحشتناک 😔 همین الان داشتم از دردش گریه میکردممممم😭😭‌ خدا رو قسم دادم خوبش کنه

اونایی که نمیدونن چیه: کنار واژن دو تا غده هست به نام بارتولن که ترشحات واژن رو انجام میدن! وقتی درچه اشون بسته بشه ترشحات جمع میشن داخل و آبسه میکنه! دردش به قدریه که یه لحظه ساکت نمیشه ! نه میتونی بخوابی نه راه بری نه بشینی 😭

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

درمان های خونگی رو امتحان میکنم مثل دمنوش پنیرک و ختمی و مریم گلی—-پیاز پخته میذارم—-سیاه دونه میذارم—-تو آب گرم میشینم—-ولی الان له هیچ کودوم اینا دسترسی ندارم😭😭😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان غیر خونگی چی براش انجام دادی؟

من الان دیگه فهمیدم چه باید بکنم 

همین که میفهمم داره عود میکنه سریع شروع میکنم چرک خشک کن مصرف میکنم ! دو بار که مریم گلی دم میکنم میخورم یا گل ختمی با پنیرک یه هو سر باز میکنه به جایی که میرسم درد شروع میشه محکم خودمو منقبض میکنم حالت شل و سفت 

بعد چند ساعت سر باز میکنه

گیاه مریم گلی خیلی خوبه با پنیرک و ختمی عالیههه و حتی بابونه 

من زود نتیجه میگیرم 

من الان دیگه فهمیدم چه باید بکنم  همین که میفهمم داره عود میکنه سریع شروع میکنم چرک خشک کن مصر ...

سلام عزیزم

منم کیست باتولن دارم هر یکی دو ماه عود میکنه

خییییلی خسته شدم

تو چیکار کردی بلاخره ؟

درمان های خونگی رو امتحان میکنم مثل دمنوش پنیرک و ختمی و مریم گلی—-پیاز پخته میذارم—-سیاه دونه میذار ...

واقعا اینا تاثیر گذاره؟ چرا کلا جراحی نمیکنی غده بارتولن دربیاری؟