2777
2789
عنوان

بچه هااا😭

257 بازدید | 14 پست

بابام داره گند میزنه تو زندگیم نمیدونم چیکار کنم 

الان دوماهه تو عقدیم همشششش با شوهرم کل کل داره اصلا بلد نیست با دومادش خوب رفتار کنه من جای شوهرم بودم میزاشتم میرفتم چون واقعا قابل تحمل نیستن

مثلا میریم بیرون بابام بهش زنگ میزنه میگه کجایید زود بیاید دیشب رفتیم تا ۱ بیرون بودیم بعد بابام به گوشیامون زنگ زده بود ما نشنیدیم تا اینکه خودم زنگ زدم گفتم داریم میایم و بعدشم اومدم خونه خوابیدم

حالا امروز اول صبح شوهرم زنگ زد گفت بابات بهم زنگ زده گفته تو بی احترامی کردی که جواب منو ندادی اونم گفته که نشنیدم و ببخشید و اینا بابامم بهش گفته که خب باید امروز صبح زنگ میزدی عذرخواهی میکردی🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من چیکار کنم الان شوهرم عصبانیه این چندمین باریه که بابام باهاش اینکارارو میکنه فقططط میترسم شوهرم بگه نمیخوام دیگه خسته شدم😭😭

خداوندا شبم را روز گردان...

شوهرت تلاش کنه سریع تر تورو ببره نجات پیدا کنید فقطططط

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مادرت چی میگه؟ اتفاقا یک مدت خیلی محرمانه تماس داسته باشید. روز برید بیرون . بابات احساس خطر کنه.&nb ...

اونم سر همین با بابام دعواش شد میگه بیچاره دومادمون

شوهرم از دخالت کردن خیلی بدش میاد نباید انقد بابام گیر بده بهمون

با این پدرزنی که داره شاید اصلا نخواد منو ببره😭

وااااا مگ میششششه

ب مامانت بگو با بابات صحبت کنه عااا

حسادتتتت پدرانسسسسس اینا

بابای من میگف غلط میکنی شوهر کنی اصن😵‍💫😂

صلوات هدیه به شهید ابراهیم هادی 🌸❤️(الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)......اول از همه باید بگم که : دعای نی نی سایتی ها واقعا میگیره قلب های نی نی سایتی ها خیلی پاکه من از دعاشون معجزه دیدم...💚 تو یه تیکه از قلب منی:) پس مهم نیست چقدر قهر کنیم و به هم اخم کنیم چون هم من هم خودت می‌دونیم بین ما تنها چیزی که عوض می‌شه شدت دیوونگیامونه. می‌دونی نزدیکت بودن مثل چی می‌مونه؟ مثل کاری که اردیبهشت با شکوفه های انار می‌کنه🪴🌸 مثل دادن دریا به ماهی های رنگی اکواریوم مثل قطره های بارون واسه غنچه های تازه  مثل کاری که نقاش با بوم سفیدش می‌کنه آره جون من، کلمات پیش دل ما پا افتاده ست شما برای من خیلی عمیق تر از دوستت دارمی🫀🫂
یا از بزرگتر ها کمک بخواهید . مثلا شوهرت بگه نمی دونم چی کار کنم. بزرگتر به بابات بگه احساس می کنم د ...

بززگتر درست حسابی نداریم ولی برام دعا کن مشکلم حل شه مامان بزرگ😭

بززگتر درست حسابی نداریم ولی برام دعا کن مشکلم حل شه مامان بزرگ😭

البته کار پدرت به خاطر عشق زیاده ها . اما نمی دونه چی کار کنه. 

از مشاور نمی تونید کمک بگیرید ؟ مشاور زنگ بزنه بگه داماد اومده از من کمک بگیره که چطور خودش رو تو دل شما جا  کنه.شما اونو مثل پسر خودتون بدونید ... 

نگه از دستتون ناراحته🤯🤯 بابات بدتر لج کنه 

البته کار پدرت به خاطر عشق زیاده ها . اما نمی دونه چی کار کنه.  از مشاور نمی تونید کمک بگیرید ...

نمیدونم الان به شوهرم زنگ بزنم بهش بگم بابام منظوری نداره و ناراحت نشو و ازین حرفا؟