2777
2789
عنوان

کسی راجب نذر حضرت سلیمان میدونه؟

1166 بازدید | 11 پست

چند وقتیه مورچه بالدار کل خونمو داغون کرده

انواع سم رو هم امتحان کردم

هیچ فایده ای نداره

از بس جارو میکنم خسته شدم دیگه

نقطه نقطه خونه رو لونه میکنن 

از چند نفر شنیدم اگه نذر حضرت سلیمان انجام بدم میرن

میخواستم ببینم شنیدین اینو؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولی سم حسابی خونه رو سم قوی میریزم خودمو بچه ام میریم خونه مامانم تا روزبعد میریم حسابی همه جارو میزنم میچینم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نذر برای مورچه 😐

میگن سلیمان با حیوانات حرف میزده دیگه

نذر میکنی ک سلیمان به این مورچه ها بگو ازارم میدن برن از خونم مثلا یه کارتون خرما هم نذر میدم

اونم بهشون میگه برن چون باعث ازار و اذیت شدن

میگن سلیمان با حیوانات حرف میزده دیگه نذر میکنی ک سلیمان به این مورچه ها بگو ازارم میدن برن از خونم ...

عزیزم فصل بهاره مورچه بالدارم تواین فصل زیاد میشه.ولی من درمورد نذر حضرت سلیمان چیزی نشنیده بودم جالب بود

فلفل سفید بریزی دم لونه شون یا سم بکش بکش بریزی میرن ولی خب گناه دارن.

عزیزم باید سم زدایی کنی،اونم تو چند مرحله

مثلا یادم خونه مادرم قبلا سوسک زیاد داشتن،مادرم سالی چندبار سم میزد اطراف اتاقا وپارکینگ،هرمرحله هم سن جدید میزد

چون اگه سم تکراری باشه،بهش مقاوم میشن

الان خدا روشکر،چندسالی هست دیگه ندارن

چه بسیارتقدیرها که به تدبیرها می خندند...حضرت علی(ع)........مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش....💞💞💞