2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من دبیری میخام باید رتبه چند بشه

فرهنگیانم مجاز شد ولی دعوت ب محاسبه نشددد 

انسانی نسبت ب تجربی راحت تره قول مردونه میدم بهت بخونی رتبت عالی میشهه از همین مدت باقی مونده

مرا هزار امید است و هر هزارش همه اوست❤️
من دبیری میخام باید رتبه چند بشه

دبیری بیشتر ب تراز بستگی داره زیاد نرو تو خط رتبه 

از الان بخونی میاری 

ولی خودتو باید بکشیییی دیگ روزی ۷ساعت جواب نمیده کم کمش ۱۲ساعت باید بخونی مفید

پایش قوی بود؟

نه دارم کنایه میزنم.

عزیزم رشته انسانی هیچ هم آسون نیست.

کسی که هیچ آشنایی با رشته ما نداره و میخواد تو ۲ ماه به نتیجه برسه فرهنگیان قبول نمیشه.

رتبه شم نجومی میشه.

نه دارم کنایه میزنم. عزیزم رشته انسانی هیچ هم آسون نیست. کسی که هیچ آشنایی با رشته ما نداره و میخو ...

من دوست خودم ۴هزار شد تو انسانی😐🦋از بعد فروردینم خونده بود انگارر 

خیلیا دیگ نگفتم اسونه گفتم نسبت ب تجربی اسون تره 

نه دارم کنایه میزنم. عزیزم رشته انسانی هیچ هم آسون نیست. کسی که هیچ آشنایی با رشته ما نداره و میخو ...

دیگ استارتر تلاش خودشو کنه ممکنه قبول بشه ممکنم هست نشه اگ تلاش کنه قبول شدنش محال نیست

من دوست خودم ۴هزار شد تو انسانی😐🦋از بعد فروردینم خونده بود انگارر  خیلیا دیگ نگفتم اسونه گفت ...

دوستت رشته دبیرستانش انسانی بوده؟

خب اگه این طوره که معلومه که میشه.

ولی استارتر تو دبیرستان تجربی خونده.

به نظر من هر رشته ای سختی خودشو داره.

دوستت رشته دبیرستانش انسانی بوده؟ خب اگه این طوره که معلومه که میشه. استارتر تو دبیرستان تجربی خون ...

اره انسانی بوده 

۴هزار منطقه۲میشه از اردیبهشت اینا شروع میکنه