2777
2789
عنوان

کراتین مو

201 بازدید | 17 پست

سلام خانما

من موهام زیاد بلند نیست مدل باب زدم تقریبا مثل مصری ولی موهام فره

امروز رفتم یه سالن معروف تو شهرمون قیمت کراتین گرفتم گفت دو و پونصد یه کم تعجب کردم برای این اندازه مو فکر کردم ارزونتر میشه ولی بعد گفتم اینجا موادش خوبه ارزش داره برم اخه قبلا موهام بلند بود تا یه کمی پایین شونه دو تومن داده بودم البته چند مدت پیش الان موی کوتاه دو و پونصد ولی خب نوبت زدم برم ولی یه کم دودل شدم به نظرتون گرون گفته?

البته سالنش معروفه و معمولا تعریف میکنن مواد خوب استفاده میکنه ولی باز یه کم دودلم گفتم بپرسم ببینم از نظر شما این قیمت مناسبه

البته سیصد تومن بیعانه گرفت برای نوبت زدن ولی خب اگه به نظرتون گرون باشه بیعانه رو پس میگیرم ازش نمیرم 

نه همین حدوداس

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیعانه رو بهت پس نمیده

من موهام یه وجب مونده به کمرمه کراتین کردم بهمن ماه ۱۹۰۰

پروفایلمو عوض نمیکنم لطفا درخواست نفرمایید     با تشکر😁    یا راهی خواهم ساخت    یا ساخی راهم اخ😌                                 

اینجا مامانم موهاش تا گردنشن کراتینش شد دوتومن دوماه پیش ب نظرم برو خوبه نرماله

«‌ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...» زندگی یعنی همین! ️
فک کنم بستگی ب سالن وموادی ک میزنه ب موهات داره،من موهام یکم بالاتراز زانومه6تومن گف،پارسال4ت رفته ب ...

ماشالله موهای شما خیلی بلنده فک کنم اگه اندازه موهای شما بیاد پونزده تومن بگیره