2777
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مشکات رفت تو خونه باغه که ساحل زندانی بود یه گربه مرده پیدا کرد زیر ناخوناش پوست منصور بود که ازمایشش دی ان ای اومد بعد تو فاصله ای که رفت بره پیش نعیم..نعیم منصورو تو ححمام زندان خفه کرد

آخرش اینکه نعیم دیگه چیزی برای از دست داشتن نداشت و خواست خودش زجر کشیدن قاتل دخترش رو ببینه و با دستاش منصور رو ذره ذره خفه کرد 

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
آخرش اینکه نعیم دیگه چیزی برای از دست داشتن نداشت و خواست خودش زجر کشیدن قاتل دخترش رو ببینه و با دس ...

بعد اول منصور زدش اونم کشتش چرا دفاع از خود نمیشه اخه انگار اعدامش میکنن

بعد اول منصور زدش اونم کشتش چرا دفاع از خود نمیشه اخه انگار اعدامش میکنن

چون وقتی حمام خلوت بوده و کسی نبوده یعنی از قبل نقشه بوده و دفاع از خود محسوب نمیشه

من تاریخ آن شبی را که از عمق وجود گریستم دقیق به خاطر سپرده ام نه برای آن شب بلکه برای آن صبح برای آدم دیگری که روز بعد به آن تبدیل شده بودم...
منصور چرا این کارو کرده بود؟  رضا مرد؟

نه. رضا عمل کرد خوب شد ولی برای اینکه رضایت خانواده شاکی نعیم رو بگیره خونش رو فروخت تا نعیم برای مراحل بعدی زندان بیفته توی همون زندانی که منصور هست تا انتقامش رو بگیره

بنظرتون پیام سریالش چی بود؟چی میخواست بگه؟؟