2777
2789
۳۰ روزه که رفته 😭😔💔

ان‌شاءالله هر چی صلاحته همون بشه:) 

منم همسرم ولم کرد اما خودم برگشتم پیشش.

انقدر غرورم شکسته که دیگه توانی برای زندگی کردن ندارم!

خدا منو لعنت کنه ک انقدر دوسش دارم و برگشتم و خودمو له کردم با حرفاش 😔

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ان‌شاءالله هر چی صلاحته همون بشه:)  منم همسرم ولم کرد اما خودم برگشتم پیشش. انقدر غرورم شکسته ...

فداتشم بخدا هر کی یه چیزی میگه میگن کمتر از یه مدت یکی میگه اصلا برنمی‌گرده چیکار کنم 🥺😭💔

دوستان من مهد کودک میرفتم اون زمان از این خط کشا مد شده بود که میزدی رومچ دست جمع میشد دستبند میشد ...

خو بچه بودی نفهم بودی برو باش رفیق شو تقریبا بعد ب ی بهونه ایی سوتیاتونو تعریف کنید توعم اینو بش بگو ولی با خنده بعد بگو حلال کنو این حرفا بازم با خنده خدش حلال میکنع دیگ اگ نشد ک هیچی

دوستان من مهد کودک میرفتم اون زمان از این خط کشا مد شده بود که میزدی رومچ دست جمع میشد دستبند میشد ...

فکر کنم چون بهش دست رسی نداری باید رد مظالم بدی یا به نیتِ اون ی ثوابی بفرستی.

اون موقع بچه بودی خودتو ناراحت نکن

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

خو بچه بودی نفهم بودی برو باش رفیق شو تقریبا بعد ب ی بهونه ایی سوتیاتونو تعریف کنید توعم اینو بش بگو ...

اون زمان اصلا یه شهر دیگه زندگی میکردیم الان تهرانم 

اصلا نمیدونم کجاس شناختی ندارم فقطم تو همون مهد کودک همکلاسی بودیم😓خداکنه حلال کرده باشه

@aram2132  

سلام عزیزم 

خوبی؟

گفتی خبرت کنم:) خودم برگشتم خونه خودمون ...

اونم گفت در یه صورت میزارم بمونی اونم این ک تعهد محضری بدی.

دیشب یه برگه a4 رو پر کرد اورده میگه امضا کن! هر چی نوشته بود توش این بود ک اگر من آبم بخورم حق طلاق با اونه... اولم نخواستم امضا کنم اما مجبور بودم به این کار:) بنظرت اون نامه دست نویس ک من فقط امضاش کردم رو ببره محضر قبول میکنن؟