2777
2789
عنوان

کیا اینجا سورن پلاس نوشتن

127 بازدید | 12 پست

براتون تاریخ تحویل کی زده 

کسی می‌دونه اگر پنج ویرایش بزنیم کی نتیجه میاد و آیا میشه پول برداشت کرد یانه اگر خودروی انتخابی به ۴۰۲عوض شد پول برداشت کنیم چی میشه 

۱۰۰ تومن گه اصلا قابل برداشته اون دیگه بحثی توش نیس ،معلوم نیس اصلا پنجم چی بشه فعلا باید صبر کرد دید چیکار میکنن،نود درصد سورنا افتادن سال بعد نمیدونم چرا

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دنا پلاس نوشتم...الان یسری میگن ماشین خوبی نیست خیلی دو دل شدم

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

حالا زمستون دیگ تقریبا سال تمومه .میشه همون یکسال بعد

حالا باز براتون خوب تاریخش من ک پاییز ۴۰۳

سال دیگه ک ثبت‌نام نکردم سال دیگه میدن اون فروش های قبلی هم نهایت تا یکسال بود نه دوسال 

تحویلت کی هست 

تابستان۴۰۳

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.