2777
2789
عنوان

بارداری

109 بازدید | 10 پست

بچه ها من شوهرم گیرداده بچه دوم بیارم یه زبون نفهمیه اخلاقم نداره نمیدونم چیکارکنم گیرداده که رفتم دکتر زنان اونم برام آزمایش نوشته چجوری زاضیش کنم اینم بگم حرف حالیش نمیشه یه جورایی کمکم کنید ازیه راهی واردشم هفت ماهه گفتم مشکل دارم جنگ ودعوابوداین هفته کلا میخکوب شده ول کنم نیست من خودم اصلا نمیخوادتابچم سه سالشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرچی میخواد بگه ب زور نمیتونه باردارت کنه اون اقدامم کرد تو جلوگیری کن

والا دستگاه داشتم اینقد که وحشیه باهم دعوامون شد که من گفتم دوماه دیگه حتی گفتم تنبلی دارم قبول نکرد و وحشی وعصبی شد چندبارسررفتاراوکتک کاریش قهرکزدم تهدیدم کرد که اگه دروغ گفته باشی ولت میکنم وفلان ترسیدم ورفتم درش آوردم الان پشیمونم می‌خوام دوباره بزارم میخواستم آمپول بزنم میگن خیلی عوارض داره چندروزقرص میخورم حالم بده بهم نمیسازه ولی نمیدونم چجورراضیش کنم دهن بین هم هست اینکه به خواهرش گفتم یه جوری بزنه توذوقش بچهذس منم پسرووشیطون من ازعهده این برنمیام هرجا می‌خوام برم بیرون اینم بایدببرم شوهرم بددلم هست کلا فک میکردم بخاطربچه بهتر میشه چون بعضی وقتا توهم خیانت میزنه وکتک میزنم داشتم راضی میکردم خودمویکی بیارم ولی پشیمون شدم چون هنوز رفیق بازیوولگردیشولدامه میده 

ولی درکل اگه لچه دوم رو خودت میخواب الان فاصله سنیشون خوبه مثل من پشیمون نشی یهو فاصله اولی ودومی۱۴س ...

آخه نمیتونم واقعاازم برنمیاد چون که خیلی باهم رابطه ی خوبی نداریم شوهرم شکاکه من بچه اولمواوردم که دست برداره ولی هیچ فرقی نکرد یابچم تاخیابون میرم بااین که خودش می‌ره هزارتاحرف میزنه چندوقته زاضیش کردم یه کلاس برم میگه باردارم بشی عیبی نداره تامیگم نمیخوادفعلا میگه تومیخوای خیانت کنی ساله خداتوداری خیانت می‌کنی همین الان بهم .اینقدکه قاطی می‌کنه دعوامون به کتک کاریش می‌کشه.میترسم واقعا نمی‌خوام دوباره یکی بیاد زندگیم سخت تر بشه ونتونم کاری کنم دیگه