2777
2789
عنوان

سیگار💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 33 پست
اولا لینکه دختره یا پسر دوما به جای اینکه بگی ترک کنه سعی کنید فشار هایی که روشه رو بردارید حتما خیل ...

😭😭خیلی مشکل داره ۱۵ سالشه عاشق شده و ولش کرده دختره از یه طرف خانوادش (پسره)انگا  فقط میتونه با من دردو دل کنه من میخوام بهش کمک کنم  

بدنم خستس عجیب:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مثل داداش لیلا در فیلم برادران لیلا ببر بالا پشت بوم بگو کم بکش تونستی هم نکش ولی وجدانا تو این سن مصرفش بالاست یه بسته چه خبره ،جو زده شده اول کشیدنش آدمهای سیگاری اولش جو میگیره یه بسته میکشند کم کم میزانش کم می‌کنه ولی یه دوره خودش بیخیال میشه راستی تریپ نصیحت هم نرو بدترش میکنی بزار خودش بخواد 

😭😭خیلی مشکل داره ۱۵ سالشه عاشق شده و ولش کرده دختره از یه طرف خانوادش (پسره)انگا  فقط میتونه ...

یا خدا خیلی زیاد میکشه

سعی کن کمکش کنی حتمن مشکلش جدیه 

منم گاهی اوقات واسه اینکه آروم شم میکشم ولی ن اینقدر 

ریه هاش داغون میشن حتمن تا الان تنگی نفسم گرفته 

خدای من از دست این رابطه های پوچ و بیهوده...

كاش آدم ناراحت شه دلش بگيره گريه كنه ضجه بزنه!ولى نرسه روزى كه مثل يه تيكه سنگ بى ‌تفاوت شه...🚶‍♀️💔
😭😭خیلی مشکل داره ۱۵ سالشه عاشق شده و ولش کرده دختره از یه طرف خانوادش (پسره)انگا  فقط میتونه ...

درواست دوستی بده مشکلش و بگو کمکت کنم من توی اینکارا کم مهارت ندارم اینقدر با اینجور آدما سر و کله زدم که..

کاربری دست دو نفره نه به انتظار کسی ! نه انتظار از کسی ! خودم میتونم مثل ماه بدرخشم🌙
چند ماهه شروع کرده به کشیدن   میشه جلوشو گرفت

من فک میکنم تحت تاثیر دوستاش اینجوری شده باشه، ادامه دادنش هم تفریحی، فعلا بهتره با صحبت اطرافیان رفع بشه و زیر نظر گرفته بشه، چون کمپ براش سنگین میشه، از خطرات، عواقب، مضررات کارش براش صحبت کنید و روشنش کنید که کاری اشتباه در پیش گرفته. 

یا خدا خیلی زیاد میکشه سعی کن کمکش کنی حتمن مشکلش جدیه  منم گاهی اوقات واسه اینکه آروم شم میک ...

کمکش میکنم حتما چون خیلی ثواب داره

😔ایشالا درست میشه دعا کنید فقط بتونم کمکش کنم همین چون خیلی مشکل تو زندگیشه از این سن

بدنم خستس عجیب:)
کمکش میکنم حتما چون خیلی ثواب داره 😔ایشالا درست میشه دعا کنید فقط بتونم کمکش کنم همین چون خیلی مشک ...

آخی واقعن سنش واسه این مشکلات کمه 

امیدوارم زود خوب شه و زندگیش بهترشه 

بشین پای حرفاش معلومه خیلی داغونه 

شما خودتون چند سالتونه ؟!

كاش آدم ناراحت شه دلش بگيره گريه كنه ضجه بزنه!ولى نرسه روزى كه مثل يه تيكه سنگ بى ‌تفاوت شه...🚶‍♀️💔