2777
2789
عنوان

آپراکسی کلام

2847 بازدید | 14 پست

درمورد آپراکسی کلام تا حالا تجربه ای داشتین لطفا بگید ....چ مدت از یک گفتار درمان نتیجه نگرفتیم عوضش کنیم عوض کردن گفتاردرمان ب صلاحه و اینکه تجربه تون از گفتاردرمانی آنلاین بگید ممنون 

من خود آن سیزده ام که 

دختر منم تاخیر داره و کار اصلی با خود مادره،،،و گفتار درمان فقط مسیر رو نشون میده و برنامه منظم برای یادگیری میده ،،در اصل خود مادر هست ک بابد کار منه،،،،هر چه بیشتر اهمیت بدی و کار کنی زودتر نتیجه میده در کنار دارو درمانی 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
دختر منم تاخیر داره و کار اصلی با خود مادره،،،و گفتار درمان فقط مسیر رو نشون میده و برنامه منظم برای ...

میشه بپرسپ‌دخترتون چندساله هست و چ مدت هست درمانش رو شروع کردین

من خود آن سیزده ام که 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بپرسپ‌دخترتون چندساله هست و چ مدت هست درمانش رو شروع کردین

۳ سال و نیمه هست ،،،و ل طور جد سه ماهه ،،در کنار گفتار درمان ،اول رفتم متخصص اعصاب کودک و بررسی کرد نوار مغز و آزمایش ترویید ،،نوار گوش و آزمایش املاح و امونیاک و...و دارو و در کنارش گفتار درمان ،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
۳ سال و نیمه هست ،،،و ل طور جد سه ماهه ،،در کنار گفتار درمان ،اول رفتم متخصص اعصاب کودک و بررسی کرد ...

بله موافقم دخترانم همسن دختر شما بود شروع کردم الانم سه ماه یکبار متخصص ویزیت میشه ولی کمی درمورد مدرسه نگران شدم الان ۴سالشه لغات محدود و جملات محدود داره ولی با وضوح کم

من خود آن سیزده ام که 

بله موافقم دخترانم همسن دختر شما بود شروع کردم الانم سه ماه یکبار متخصص ویزیت میشه ولی کمی درمورد مد ...

تا پنج سال وقت دارن و نگران نباش راه میوفته ،،،فقط حتما پیگیر باش ،،گاهی بعد مدرسه هم باید برن و یکم باید تو آموزش وقت بیشتری بزارید 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
تا پنج سال وقت دارن و نگران نباش راه میوفته ،،،فقط حتما پیگیر باش ،،گاهی بعد مدرسه هم باید برن و یکم ...

ممنون عزیزم حتما ادامه میدم تا هرجا که لازم باشه 

من خود آن سیزده ام که 

ممنون عزیزم حتما ادامه میدم تا هرجا که لازم باشه 

منم از اسم و واقعیت و اینا اصلا ترس نداشتم ،گفتم اکه مشکلی هم باشه میرم برا درمان و حل ،،خیلی ها هم کفتن نبر خودش درست میشه ب اونها هم اهمیت ندادم چون زمان طلاست و نمیخوام چند سال بعد بگم دیر اوردم ،،،شما هم قوی باش و صبور مطمین باش ب زودی نتیجه خوبی میگیری 

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
منم از اسم و واقعیت و اینا اصلا ترس نداشتم ،گفتم اکه مشکلی هم باشه میرم برا درمان و حل ،،خیلی ها هم ...

درسته من از زمانی که شروع کردم تا الان خیلی پیشرفت داشته دخترم گفتاردرمانش راضیه و از تمرینات خودم هم راضی ک جدی هستم و دقیقا کار خوبی کردی چون همون هایی ک به من میگفتن نبر الان دارند ب من میگن ک چرا حرف نمیزنه چرا و چرا وهزارتا حرف دیگه 

من خود آن سیزده ام که 

درسته من از زمانی که شروع کردم تا الان خیلی پیشرفت داشته دخترم گفتاردرمانش راضیه و از تمرینات خودم ه ...

ممنون عزیزم بابت وقتی ک  گذاشتین انشاالله عاقبت به خیر بشند

من خود آن سیزده ام که 

دختر منم تاخیر داره و کار اصلی با خود مادره،،،و گفتار درمان فقط مسیر رو نشون میده و برنامه منظم برای ...

سلام ببخشید میشه بیشتر درمورد حرف زدنش توضیح بدید

پسرم دوسال و سه ماه هست کلمه به سختی میگه اب میگه با گفتاردرمان بردم گفتن اپراکسی داره خودت باهاش اوا کارکن اآأإاؤ ولی تکرارنمیکنه تشویق کردم تنبیه کردم اصلا فایده نداره اینه گذاشتم ولی تکرار نمیکنه چکارکنم بهم توجه کنه تکرارکنه میشه لطفا کمکم کنید صحبت کردنش درست میشه

سلام ببخشید میشه بیشتر درمورد حرف زدنش توضیح بدید پسرم دوسال و سه ماه هست کلمه به سختی میگه اب میگه ...

سلام عزیزم هنوز وقت داره نگران نباش فقط حرف بزن باهاش و اصلا نگو تکرار کن یا بگو فلان چیز ،،،فقط باید بشنوه تا بره تو ذهنش ،،دائم هر چیز غیر مهم رو توضیح بده مثلا دارم برات ماکارونی درست میکنم خب آبکش کجاست ؟!! آهان پیدا کردم .....و همینطور جملات امری بگو ،،اول از ساده و چند وقت یک بار پیچیده تر کن کم کم ،مثلا برو آب بیار،،چند دفعه بعد برو آب تو لیوان بیار،،،یا اول نون بیار بعد آب بیار،،یا برای بابا آب زیاد تو بطری بیار ،،،

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌
سلام ببخشید میشه بیشتر درمورد حرف زدنش توضیح بدید پسرم دوسال و سه ماه هست کلمه به سختی میگه اب میگه ...

خیلی آواها مهم هستند اول از آ شروع کن روی ی دفتر آ بگش یا عکس یه نی نی که با دهن آ میگه آ رو که گفت برو سراغ بقیه او ای دختر منم نمی‌گفت حافظه بینایی خوبی داشت با تصویر کم کم یاد گرفت مثلا ی مار بکش توی دفتر بگو مار چی میگه صدای ما س هست باید فقط بگه س بعد با بو بی اینهارو کار کن تا راه بیفته

من خود آن سیزده ام که