2777
2789
عنوان

بدترین زخم...🖤

86 بازدید | 9 پست

بدترین زخمی ک تا حالا خوردین و جاش هنوز رو قلبتون مونده از طرف کی بوده و چجوری؟!🥲

كاش آدم ناراحت شه دلش بگيره گريه كنه ضجه بزنه!ولى نرسه روزى كه مثل يه تيكه سنگ بى ‌تفاوت شه...🚶‍♀️💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زخم زبون بدترینشه حتی گاهی اون دردی که داری رو باهاش کنار میای اما اینکه هی روش نمک بپاشن نه...

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

خواهرم به خواستگارم گفت که من بیماری روانی دارم:( البته که با همون خواستگار ازدواج کردم و خیلی خوشبختم. چند سال نتونستم فراموش کنم ولی کلی مشاوره رفتم و در مورد روانشناسی کلی مطلب خوندم و با تمام وجودم به این نتیجه رسیدم که من چیزی که دیگران و حتی خواهرم ازم تعریف میکنه نیستم بلکه تعریفم از خودم همون ادمی هست که براش کلی تلاش کردم و به نظرم الان بهترین خودم هستم. اون حرف نردبونی شد برای بهتر شدن من

خواهرم به خواستگارم گفت که من بیماری روانی دارم:( البته که با همون خواستگار ازدواج کردم و خیلی خوشبخ ...

شت چه خواهر عقده ای 😐

مشکلش با شما چی بود ؟!

بازم خداروشکر خدا به شما نگاه انداخت و الان خوشبختین 

خوشحالم ک زندگی خوبی دارین 🤍

كاش آدم ناراحت شه دلش بگيره گريه كنه ضجه بزنه!ولى نرسه روزى كه مثل يه تيكه سنگ بى ‌تفاوت شه...🚶‍♀️💔
نمیدونم چرا .ولی بچه بودم عموم منو زد یه بار  هیچ وقت فراموشم‌نمیشه  بعدش از دلم دراورد ...

آخی عزیزم ...

منم بابام چند بار من و زد هیچوقت یادم نمیره 

مامانمم زیاد کتک میزنه ولی خب واسم عادی شده 

با تمام قدرت جلوش وایمیستم 🙂🖤

آخی عزیزم ... منم بابام چند بار من و زد هیچوقت یادم نمیره  مامانمم زیاد کتک میزنه ولی خب واسم ...

منم عموم میزد  زیاد به دل نمیگرفتم 

کلا میترسیدم ازش 

ولی یه بارشو بدجور به دل گرفتم 

برعکس پدربزرگ و مادربزرگم هیچ وقت کاریم نداشتن

شت چه خواهر عقده ای 😐 مشکلش با شما چی بود ؟! بازم خداروشکر خدا به شما نگاه انداخت و الان خوشبختین ...

ممنونم. البته الان باهاش رابطه دارم ولی مهمترین درسی که گرفتم این بود که انتظار هر بدی رو از هر کسی داشته باشم . من دیگه بهش نمیگم خواهر عقده‌ای، حتما تو وجود همه ما نقطه ضعف‌هایی هست. شاید این اتفاق باید میفتاد که من خود من و بهتر بشناسم و زندگی بهتری داشته باشم