ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خواهرم به خواستگارم گفت که من بیماری روانی دارم:( البته که با همون خواستگار ازدواج کردم و خیلی خوشبختم. چند سال نتونستم فراموش کنم ولی کلی مشاوره رفتم و در مورد روانشناسی کلی مطلب خوندم و با تمام وجودم به این نتیجه رسیدم که من چیزی که دیگران و حتی خواهرم ازم تعریف میکنه نیستم بلکه تعریفم از خودم همون ادمی هست که براش کلی تلاش کردم و به نظرم الان بهترین خودم هستم. اون حرف نردبونی شد برای بهتر شدن من
شت چه خواهر عقده ای 😐 مشکلش با شما چی بود ؟! بازم خداروشکر خدا به شما نگاه انداخت و الان خوشبختین ...
ممنونم. البته الان باهاش رابطه دارم ولی مهمترین درسی که گرفتم این بود که انتظار هر بدی رو از هر کسی داشته باشم . من دیگه بهش نمیگم خواهر عقدهای، حتما تو وجود همه ما نقطه ضعفهایی هست. شاید این اتفاق باید میفتاد که من خود من و بهتر بشناسم و زندگی بهتری داشته باشم