2777
2789
عنوان

بچه ها واقها پول چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 60 پست

در اون حدی که واسه یکی از اشناهای ما خواستگار اومد اما دو جلسه بیرون قرار گذاشتن و صحبت کردن بعد که تو اون دو جلسه به توافق رسیدن گفتن بیایم خونتون حرف بزنیم

خانواده پسر اومدن خونشون و بعد رفتن و گفتن نمیخوایم

بخاطر خونه دختر

در حالیکه وضعشون بدم نبودا متوسط بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مثلا پولدار بودی ی بی عرضه و ولگرد که فقط به خاطر پولت انتخابت میکرد و بابات باید خرجشومیداد خو ...

آره همین دیگه . من پدرم وضع مالیش خیلی خوب بود. بعد فوتش هم الان منم خوبم خداروشکر . مستقل هم هستم . اما پسری ک بخواد بخاطر پول بیاد سراغش همون بهتر ک نیاد بره گداخونه خرجشو بدن .. منکه نذر نکردم یه مفت خور بیاد خرجشم من بدم

🙏با احترام🙏زیر۱۸سال نظر ندن ریپ هم ندن🍁 ( کاربر جدید نیستم ؛ کاربری چندسالم بدلایل نامعلوم ترکید )

البته خودتم اینو آویزه ی گوشت کن.تو ازدواج به هیچ عنوان ملاکت پول نباشه.اگه میخای ازدواج موفقی داشته باشی به اخلاق و شخصیت طرف مقابل و خونوادش نگاه کن.پول به دست میاد.شیرینی زندگی به اینه که کم کم به همه چی برسی.واقعا از این مدل ازدواجا خوشم نمیاد که همه چی آماده و حاضر باشه.اونوقت هیچ انگیزه ای واسه تلاش کردن نداری

خدا نکنه خودت درس بخون و کار کن و درامد داشته باش ...الان دخترای پولدارم خیلیاشون خوشبخت نیستن ...چرا فکر میکنی همه چی به خواستگار وشوهره 

خواستت را از خدای بزرگ بخواه زبان روزه ای برای من و خانواوم و پدرم که سرطان داره دعا کن

انقدر دختر دیدم تو شرایط شما درس خونده کار کرده الان یه بیمارستان به نامشه.

یا یکی دیگه انقدر فقیر بود اصلا لباس نداشتن بپوشن خواهرا همه یه چادر کهنه از بقیه قرض میکردن الان یه داروخاته به اسمشه ودکتر داروخانه س 

ناامید نباش شاید خدا میخواد دستت به زانوی خودت باشه و تو روزی رسون بقیه باشی

التماس دعا 

موفق باشی دختر خوب

البته خودتم اینو آویزه ی گوشت کن.تو ازدواج به هیچ عنوان ملاکت پول نباشه.اگه میخای ازدواج موفقی داشته ...

حکایت اون جوک که میگفت دخترا از خدای به این بزرگی یه شوهر میخوان از اون فلک زده همه چی 

الان پسرا هم انقدر بیعار و بیکار شدن که دنبال دختر پولدار میرن.این پسرا هم خیر نمیبینن

حکایت اون جوک که میگفت دخترا از خدای به این بزرگی یه شوهر میخوان از اون فلک زده همه چی  الان پ ...

یدونه از این دختراشو ما داریم.خواهر شوهرم.اتفاقا انقد خاستگارخوب داره.بخاطراینکه پول ندارن قبول نمیکنه.یکی از خاستگاراش که خیلی ام دوسش داشت خیلی پیگیر بود وقتی جواب رد شنید تو همون هفته رفت خاستگاری همسایه روبروشون.اون دختر خانوم با اینکه یه پدر خیلی پولدار داشت سریع قبول کرد.

الان پول تو زندگی خیلی مهم شده ..ن برای دیگران برای خود ادم  تلاش تلاش رمز موفقیت و از خدا کمک ...

میخوام این سفر زودتر تموم شه

وقتی از خدا چیزی درخواست کنی، تو رو به جنگ میفرسته

واویلا بخاطر نگاه اونا خودتو بکشی نکش بابا یه هم‌سطح پیدا میشه که دنبال هم‌سطح خودش باشه

هم سطح خودم؟

یعنی یه بی پول بدبخت؟

که بچه هامونم همین بشن؟

خواهشا شما مشاوره ندین

اینکه متاسفانه نگاه مردم به ادمای پولدار و بی پول خیییلی متفاوته رو قبول دارم و در مورد ازدواج هم چه ...

امیدوارم در شرایط من قرار بگیری ببینم اونموقع چی می گی