2777
2789
عنوان

بچه ها واقها پول چقدر مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1795 بازدید | 60 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینطوری نیس.شاید اطرافیان شما پولکی ان.اتفاقا دخترای پولدار باید حس بدی داشته باشن چون بخاطر پول میگیرنشون نه خودشون.دوست شوهرم همش تو خیابون یه دخترایی رو نشون میداد میگفت دوست دارم زن آینده ام این شکلی باشه.اما خانوادش یه دختر دیگه رو براش در نظر گرفته بودن .قبل ازدواج میگفت از دختره بدم میاد.بعدش شوهرم گفته بود پس چرا میخای باهاش ازدواج کنی.گفته بود چون باباش پولداره.

الان پول تو زندگی خیلی مهم شده ..ن برای دیگران برای خود ادم 

تلاش تلاش رمز موفقیت و از خدا کمک گرفتن دنبال ی کار خوب باش از الان ک جوونی کار کن برای زندگی خوب و اگ میخای شاد زندگی کنی قانع باش ..ما تو این دنیا بدنیا نیومدیم ک بمونیم ما همیشه در راهیم ی مسافر پس زندگی و سخت نگیریم 

بعضی ها گفتن شعور و اخلاق مهم تو این دنیای لعنتی اول می بینم پول داری بعد بررسی می کنم اخلاق داری یا نه پول همه چیز هر کی میگه نیس دروغ گفته با پول آدم خوشبخت تر و قدرتمند تر هستند

من خودم پسرم ولی توف به شرف و غیرت پسری که بخواد بخاطر پول پدر دختری بره بگیرتش اون از سگم کمتره&nbs ...

واقعا راست میگی حتی پسری که بخواد از ارث خواهرش بخوره و حقش نده اونم از سگ کمتره...کاش همه پسرا میفهمیدن

متاسفانه پول خیلی مهمه

وضع پدر من متوسط رو به پایین بود

یه پسر پولدار دیوانه وار منو میخواست ولی بخاطر اینکه بعداً از حانوادش سرکوفت نشنوم جواب منفی دادم.بماند که عاشق هم بودیم ولی🥲🥲🥲🥲🥲بهترین تصمیمم این بود که ردش کنم و یه کاری کنم ازم متنفر بشه ولی متنفر نشد و من زودتر ازدواج کردم که بیخیالم بشه

چون خانوادش منو در حد خودشون نمیدونستن نمیتونستم بخاطر عشق و عاشقی ریسک کنم

اینکه متاسفانه نگاه مردم به ادمای پولدار و بی پول خیییلی متفاوته رو قبول دارم و در مورد ازدواج هم چه برای پسر و چه دختر . ولی اون خودکشی رو متوجه نمیشم. چون ادم پولداری نیستی خودکشی کنی؟؟؟!!!!؟ چقدر عزت نفس توی ما ایرانیها کم که هیچ، به زیر صفر رسیده . از کی تا حالا و کجای دنیا همه آدما مث هم پولدار بودن!! شما نگاه خودتون هم همینه و اگه ی روزی پولدار بشین هم نگاهتون به ادمای فقیر مث همینها هست که میگید چون الان که فقیرید هم در حد خودکشی خودتون رو حقیر میدونین