2777
2789
عنوان

کیک با قابلمه

159 بازدید | 9 پست

من این کیک رو هزاربار پختم وخیلی عالی شده 

آرد سفید  2 لیوان #‍ فرانسوی

شیر 1 لیوان 

شکر1 لیوان 

روغن نصف لیوان

تخم مرغ 2 عدد

بگینک پودر 1 ق غ(تازه بودن بگینگ بودر در پخت کیک تاثیر داره)

وانیل نصف ق چ 

اول تخم مرغ رو با وانیل (چون همزن برقی ندارم  داخل مخلوط کن مال ابمیوه گیر گذاشتم ب مدت 2 دقیقه کمتر درحدی ک تخم مرغا پف کنن وکرم رنگ بشن )بعد شکر رو زدم  و مخلوط کردم وبعد  روغن رو اضاف کردم و مخلوط کردم 

بعد موادم رو از مخلوط کن ریختم داخل یک ظرف وکم کم  اردوبگینک پودری رو ک 3 بار الک کرده بودم  به مایع اضاف کردم  حالا ب خمیر بدست اومده یک لیوان شیر  رو کم کم اضاف میکنم تا مایعی یک دست داشته باشیم  

بعد مایع رو داخل قابلمه چرب شده میریزیم 

حالا شعله پخش کن رو ک از قبل رو اجاق گذاشته بودیم  تا گرم بشه  قابلمه رو روش میزاریم  

*حتما دم کنی بزارید

*شعله باید خیلی کم باشه مث حالتی ک برای دم کردن برنج  کمش میکنیم 

*مدت پخت یک ساعت و ده دقیقه است 

*من وسط قابلمه یک لیوان استیل میزارم وداخل لیوان رو چندتا سنگ تمیز میزارم تا تکون نخوره وکیک خوب بپزه 

#‍ برای داشته کیک زبرا مایع رو ب دوقسمت مساوی تقسیم کرده  ب قسمت اول  2 ق غ ارد سفید و بقسمت دوم 2ق غ پودرکاکائو ومایع رو درون قابلمه ریخته و.......

يه لجباز مهربون

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

آفرین ب شما  دستتون بی بلا

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
نوش جان عزیزم الان خمیر پیتزا ک خیلی واسم عالی شده  رو هم  تاپیک میزنم

مرسی منتظریم

سلام دوست عزیزی ک امضام رو میخونی  اگه میشه لطفا برا سلامتی خانوادم  صلوات بفرست،ممنون از مهربونیت امیدوارم ب همه آرزوهات برسی  سالها عضو زیر پوستی نی نی سایت بودم(خواننده خاموش بودم)   
کو عکس

متاسفانه عکس  نگرفتم  ..فقط مطمن باش امتحان شدهس  چون  خودم  فر نداشتم  سعی کردم با قابلمه شو یاد بگیرم  الانم گفتم شاید کسی بخواد درس کنه و دوسداره یاد بگیره 😍😘

يه لجباز مهربون