2777
2789
عنوان

زندایی عجیب😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 49 پست
یه بار زن یه بنده خدایی همچین کاری کرد بهش گفتم کار اشتباهیه بدون اجازه سر یخچال دیگران نمیرن، دیگه ...

آفرین 

بهترین کار ممکن

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
مامان بزرگت باخودش میگه کاری ک شده 😅این دیگه کیه اخه

ینی همه با چشمای درشت نگاش میکنن کسی هیچی بهش نمیگه😐درواقع حرفی نداره که بزنه بهش

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامان بزرگت اختیار خونشو داره اما..  شما اجازه ندیدن تو خونه هاتون اینکارا رو کنن یچیز بهت میگم ...

یبار پاگشا کردیم مامانم گفت دیگه دعوت نمیکنمشون

مه اتفاقا داییم کار خوبی هم داره حقوق خوبی هم میگیره...خونشون نزدیک خونه مامان بزرگمه داییم سرکاره ا ...

😕عجب .... 😂از حرفهای زنداییت خندم گرفت بخدا حالا هر کی باشه خوارسوش از وسط نصفش میکرد 

آها شمام اینکارایی ک این می‌کنه بکنید برید خونش وقتی داییت نیس بردارید جلو زنداییت بعدم حرفهای خودشو ب خودش بزنید ی جور تلافی میشه 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
ینی همه با چشمای درشت نگاش میکنن کسی هیچی بهش نمیگه😐درواقع حرفی نداره که بزنه بهش

اخه ایندگستاخیو ردکرد بخدا عاقلن بهش چیزی نمیگن دراین حدشو کسی ندیده 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

خاهرشوهر من اوایل ک عقد بودیم و اخلاقش دستم نبود تولد همسرم ژله بستنی خیلی بزرگ درست کرده بودم با کیک خریدم یهو ظرف اورد با پرویی ژله رو دونیم کرد کیکم همینطور برداش برد قایم کرد بعدم بچه هاش ریختن رو سر باقیمونده کیک و ژله. یبارم تولد همسرم ساندویچ مرغ درست کردم با ژله بستنی تکی و اینا.. این تو آشپزخونه بود بدبخت دیوونه شده بود همه رو میزد تو کیف و جیب خانوادش کادوهم هیچی نداد. اما الان ادبش کردم خونه ی منو سالهاست بچشم ندیده عنتر خانم مزخرف 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
وضعشون چطوره.؟

خیلی خوب خونشون خیلی بزرگ و قشنگه ۱۳۰ متریه تازه رفتن معمار داخلی آوردن خونه رو بچینه پول دارن ولی نمیدونم چشه

کاملا موافقم ولی من اینطور رفتار کنم توهین به شخصیت خودم میدونم

توهین واقعی زمانی هست عزیزم ک دیگران علنا از شما و اخلاقتون سواستفاده کنند بازم اختیار دار خودتون هستین

یبار پاگشا کردیم مامانم گفت دیگه دعوت نمیکنمشون

درستش همینه

توهین واقعی زمانی هست عزیزم ک دیگران علنا از شما و اخلاقتون سواستفاده کنند بازم اختیار دار خودتون هس ...

کاش منم میتونستم این برخورد رو با مادر شوهرم داشته باشم  شوهرم خودش به رفتار مادرش آگاه ولی میگه اخلاقشه چه کنم نمیتونم بهش بی احترامی کنم درآرامشم بهش بگی بازم غشقرق به پا میکنه