2777
2789
عنوان

زندایی عجیب😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1015 بازدید | 49 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شوهرش بیکاره؟ 

مه اتفاقا داییم کار خوبی هم داره حقوق خوبی هم میگیره...خونشون نزدیک خونه مامان بزرگمه داییم سرکاره اومد اینجا درو کرد

خونه ما هم اومد جعبه شیرینی باز نشده عید رو برد گفت هنو جعبه اول رو برا ما آوردین کامل نخوردیم پس برا مهمونای دیگه هم بسه من اینو میبرم برای مهمون

اصلا خیلی عجیبه

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

قبل از امدنش تمام مواد غذایی رو از خونه خارج کنید...  خواهر شوهر من خونم بود خودم بیمارستان بودم ظهر که امدم دیدم یه خورده انجیر داشتیم نصفش و برداشته بود برا مدرسه بچش..  دستکش یک بار مصرف و...  برداشته بود ببره

این خاله گاو شوهر منه 

ذلیلمون کرد پنج تام پسر داره همه هم کار میکنن بازم گشنه گداست یعنی توبه میکنم وقتی میاد خونه همیشه هم سر زده میاد در میزنه یهو میگی کیه میبینی این پشت دره

حالا من مامانم بهم چیزی میخواد بده میگم نه نمیخواد خودم دارم بزا برا خودت ازون اصرار از من انکار&nbs ...

من بهم شیرینی تعارف میکنن برنمیدارم از خجالت

دلم برا ایران تنگ شده از الان...ولی خوشحالم به هدفم رسیدم

مامان بزرگت اختیار خونشو داره اما..  شما اجازه ندیدن تو خونه هاتون اینکارا رو کنن یچیز بهت میگم این ادما خیلی پرووان باید از خودشون پرو تر رفتار کنید 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

بچه ها فحش کشم نکنید ولی گاهی منم اینجوری میشم میرم خونه ی خالم هرچی داره که نیاز دارم میگم برام بزار هروقتم میخوام برم هرچیز حس میکنم مناسب باشه میبرم با زنعمومم اینجوریم میگه چیزی لازم نداری ؟ اگر داشته باشم میگم اگر نخوام خودش برام یه چیزی میزاره 

خیلی راحتم باهاشون کما اینکه منزل خواهرم ابدا سر سفره هم نمیتونم چیزی بخورم