2777
2789
عنوان

سفارش کتاب 🧐📚

145 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من میخام کتاب سفارش بدم 

رمز پویا میخام گوشیمو مدرسه گرفته دستم نیستش پیامکش میاد رو اون الان دقیقن چیکار کنم؟!

خیلی مهمه برام کتابارو نیاز دارم تو دو راهی بدی گیر افتادم 😐🚶‍♀️

كاش آدم ناراحت شه دلش بگيره گريه كنه ضجه بزنه!ولى نرسه روزى كه مثل يه تيكه سنگ بى ‌تفاوت شه...🚶‍♀️💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با گوشی ی نفر دیگه.

بعد پولشو بده به اون.

من که کلا رمز ندارم

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

همراه بانکت رو باید روی یه گوشی دیگه نصب کن اگر رمز هاش بلدی بعد از همراه بانک رمز پویا بگیر

رمزشو یادم نیست ارور میده 😐

كاش آدم ناراحت شه دلش بگيره گريه كنه ضجه بزنه!ولى نرسه روزى كه مثل يه تيكه سنگ بى ‌تفاوت شه...🚶‍♀️💔
گوشیت رو از مدرسه پس بگیر

نمیدن بهم 

مامانم رفت مدرسه نتونست بگیره 

واسه بار چندمه گوشیمو میگیرن گفت اگه گوشیتو میخای دیگه نباید تو این مدرسه بمونی 😐🥲

ش کارت بگیر کارت به کارت کن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

پاشوبرو دفتر خدماتی بگو سیم کارتم گم شده بسوزونش یکی دیگه بگیر بنداز رو یه گوشی رمز پویا میاد برات

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

تا باشی گوشی مدرسه نبری  خب یه شماره بانکی دیگه بزن

از سایت ایران کتاب میخام سفارش بدم 

فقط بانکای ملت و سامان و پارسیان و قبول میکنه 

من کارتم ملته بابا و مامانم از هیچکدوم این بانک کارت ندارن 

بد جور گیر افتادم 😐😐