rayehe_ya مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2511 عنوان وزن جنينتون هفته ٣٨چقدر بود؟ 199 بازدید | 15 پست برا من ٣٥٠٠بود بنظرتون تا ٤٠هفته ٤كيلو ميشه كه دكترم سز قبول كنه؟ دوس ندارم طبيعى زايمان كنم اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم 1402/01/31 | 14:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فصل_انتظار عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 7527 ۳۰۰۰ گرم بودروزی ۳۰ گرم ماه اخر اصافه میشه اگر تغدیه مناسب باشه و بچه تو شرایط خوبی باشه دردم از یارست و درمان نیز هم
زهرابانو۰ عضویت: 1401/02/10 تعداد پست: 662 چیزای شیرین زیاد بخور انشاءالله وزن بگیره سزارین بشیبرای منم لطفاا دعا کن بچم به ریچ باشه سزارین اجباری بشم🥺
مانداناس عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1861 من هم ۳۷هفته وزن بچه ۳و۵۰۰بود وقتی دنیااومد ۴و۲۰۰ بود سزارین شدم اره احتمالا مال شماهم ۴میشه ولی بیمارستان های دولتی ۴ونیم به بالا سزمیکنن
مانداناس عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 1861 من شیرمیخوردم باسه شیره، آب سیب زیادمیخوردم ردزای اخر،بستنی ،ماکارانی ،گوشت ،اینایادمه زیادمیخوردم
rayehe_ya مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2511 من هم ۳۷هفته وزن بچه ۳و۵۰۰بود وقتی دنیااومد ۴و۲۰۰ بود سزارین شدم اره احتمالا مال شماهم ۴میشه ولی بیم ... يعنى بيمارستان خصوصى راحت تر سز قبول ميكنن؟ اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
sahel1386 عضویت: 1399/11/03 تعداد پست: 33390 من به ۳ هم راضیم ولی مهم سلامتیشه نشد هم نشد سز اختیاری تو بیمارستان خصوصی واقعا گرونه ولی مجبوری مبخوام برم از طبیعی وحشت دارم تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم
rayehe_ya مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2511 من ۳۹ هفته ۳۶۰۰ بود ۴۱ هفته دنیا ام ۴۳۰۰ سزارين شدين؟ اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
rayehe_ya مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2511 من به ۳ هم راضیم ولی مهم سلامتیشه نشد هم نشد سز اختیاری تو بیمارستان خصوصی واقعا گرونه ولی مجبوری مب ... منم مجبورم واگرنه وزن برام مهم نيست ، به خدا وحشت ميكنم از طبيعى و معاينه شدناش اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم
rayehe_ya مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 2511 چیزای شیرین زیاد بخور انشاءالله وزن بگیره سزارین بشی برای منم لطفاا دعا کن بچم به ریچ باشه سزارین ا ... انشاالله همون بشه كه ميخواى عزيزم اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم