2777
2789
عنوان

زندگی در کرج

| مشاهده متن کامل بحث + 2134 بازدید | 43 پست
باهمسرت بیایین کرج عزیزم نمیشه؟

نه فداتشم شغل شوهرم اینجاس تواین مملکتم ک ی روز بیکار باشی ی سال عقب میمونی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بازارچه خوب و جالب نداره  پارک ها و جاهای گردشیش خوب نیس رسیدگی ندارن خیلی لات و..... تو پارکا ...

دلم گرفت دوس ندارم دیگه برم

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
منم دوست ندارم اسلامشهر، همسرم اونجا بزرگ شده الان پرندم ، پرند هم خیلی دلگیره

شوهرمنم ۳۵ساله توواوان هستن اووووف صدرحمت ب اسلامشهرپرند ک ادم سکته میکنه

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
اره خیلی دلگیره و تنهام اینجا ، بخاطر کار همسرم اومدیم اینجا تا پارسال اندیشه بودیم اندیشه حرف نداره

اندیشه عاااااالی مخصوصا فاز ۲ و۳

عزمزمه بستگی داره چجوری نگاه کنی من خودم منطقه ۲تهران زندگی میکردم ۲۶ سال اونجا بودم و همسرم بچه همون منطقه ۲ بود و باهم تصمیم گرفتیم ک اگر تهران اجاره کنیم یا ۱خوابه بخریم همیشه عقبیم پس تصمیم گرفتیم‌کرج دوخوابه خرید همسرم و خیلی رازیم اصلا هم اینطور نیس جاهای خیلی خوب هم داره 

خانواده ت نزدیکتن؟

کرجن ولی چون نامادری دارم زیاد نمیرم کرج

هزار تا مرکز خرید داره .گوهردشت .طالقانی .میدون کرج .مصباح .المهدی .فردیس ..بازار بزرگ انقلاب .چی بگم هر کس ب دید خودش ب زندگی نگاه میکنه.ب ما ک خیلی خوش میگذره

سلام 

بانوانی در هشتگرد به روز و بابهترین مواد اولیه و تازه خوشمزه ترین ها رو بهتون ارائه میکنن🙂 کرج و تهران ارسال دارن.

🥰سلام به روی ماهتون تهیه غذای مامان جون انواع غذاهای خانگی با بهترین کیفیت و مواد اولیه برای شما آماده کرده امیدواریم که نوش جان کنید و راضی باشید
۱-دلمه برگ یک بسته ۲۰ عددی       ۸۵ تومان
۲-فلافل  یک بسته ۲۰ عددی          ۴۰ تومان
۳-سمبوسه گوشت بسته  ۸ عددی    ۶۵تومان
۴-سمبوسه سبزیجات بسته ۸ عددی  ۴۸تومان
۵-ناگت مرغ خانگی   نیم کیلو         ۱۹۵تومان
۶-الویه خانگی با مرغ نیم کیلو        ۱۵۰تومان
۷-کوفته تبریزی خانگی هر عدد.        ۸۰ تومان
۸-دلمه بادمجان خانگی هر عدد.        ۴۰تومان
۹-دلمه فلفل دلمه ای هر عدد.            ۴۰تومان
۱۰-پیاز داغ خشک درجه یک۲۰۰گرم      ۸۰تومان
۱۱-سیرداغ طلایی درجه یک ۱۰۰گرم.     ۷۰تومان
۱۲-پیاز ترشی ۱کیلو.                           ۵۰تومان
۱۳-شور خانگی درجه یک ۱کیلو            ۵۰تومان  
۱۴-ترشی خانگی درجه یک ۱کیلو           ۵۰تومان
۱۵-رب انار خانگی درجه یک ۱کیلو یی    
۱۶-زعفران آب زده عالی و درجه یکمحصول اضافات و کنار ریز محصولات زعفران در باغ ها خوش رنگ و خوش عطر  ۱ لیتر ی                                       🍎🥭🍌 🍎🍌🥭          
انواع میوه های خشک هم داریم که از  میوه های تازه و درجه یک تهیه شده🍐🍎🍍🥥🍓
۱۷-سیب خشک ۱۰۰گرم.       ۶۰تومان                            ۱۸-سیب چیپسی۱۰۰گرم.      ۶۰تومان.                          ۱۹-پرتقال خشک ۱۰۰گرم.      ۶۰تومان                             ۲۰-میوه خشک مخلوط(سیب پرتقال کیوی نارگیل )۱۰۰گرم.              ۸۰تومان                                  ۲۱- سبزی خورد شده آش و پلو از تازه ترین سبزی ها  هر کیلو   45 تومان                        ۲۲-قورمه سبزی خرد شده و سرخ شده از بهترین سبزیجات با روغن تازه هر کیلو ۱۸۰تومام                
در صورت تمایل عکس هر کدام از محصولات برای شما ارسال خواهد شد .🥰🥰🥰

سلام  بانوانی در هشتگرد به روز و بابهترین مواد اولیه و تازه خوشمزه ترین ها رو بهتون ارائه میکن ...

گرون فروشی اونم توی هشتگرد ما وسط تهرانیم قیمتاش بهتر از شماست

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
گرون فروشی اونم توی هشتگرد ما وسط تهرانیم قیمتاش بهتر از شماست

سلام 

من از همه ی محصولاتشان خرید کردم ، از نزدیک شاهد کارشون بودم با کمترین سود با کیفیت ترین محصول رو دارن ارائه میدن.

کیفیت کار خیلی برام مهمه. از گیلانه عظیمیه قبل از این خرید میکردم.