2777
2789
عنوان

کمک🤧🙏🏻

76 بازدید | 10 پست

سلام وقتتون بخیر 

حقیقتش من نه ماهه عقد کردم هیچ خرجی به گردن شوهرم ننداختم اما مامانش همش فک میکنه اون همه خرجی ک میکنه برای منه به همین دلیل من هیچوقت درخواست پول یا وسیله ای از ترس زبون مامانش نکردم ازش میشه بهم کمک کنین بگین هم با مامانش چیکار کنم ک هرچی میگم بلافاصله غر میزنه و میگه زبون درازی همم بگین چجور ازش درخواست پول یا وسیله ای کنم در واقع ازش خجالتم میکشم خودشم پروو نمیفهمه زن پول لازمه 

وااا این چه وضعیه نمیشه که تازه چند ماهه هم که عقد کردی نباید اینطوری کنه جواب دندون شکن بده بعد واکنش شوهرتون ببین بعدشم باید بهش بگی که مثلاً من چی می‌خوام و فلان اینطور که نمیشه

من یک آرمی هستم🥲💜 BTS&Army forever ..................  او نمیدانست؛اما تمام من بود..
وااا این چه وضعیه نمیشه که تازه چند ماهه هم که عقد کردی نباید اینطوری کنه جواب دندون شکن بده بعد واک ...

خب من اگه جواب دندون شکن بهشون بدم شوهرم طرف خانوادشه و منو سکه یه پول میکنه در واقع تو خانوادشون فقط دارم خورد میشم و هیچ پشیتیبانی ندارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب من اگه جواب دندون شکن بهشون بدم شوهرم طرف خانوادشه و منو سکه یه پول میکنه در واقع تو خانوادشون فق ...

واقعا دیگه حرفی ندارم

من یک آرمی هستم🥲💜 BTS&Army forever ..................  او نمیدانست؛اما تمام من بود..
جدا شو خودت و بدبخت نکن همچین شوهری که پشتت نباشه  به چه درد میخوره ؟؟

تو فکرش هستم ولی اخه ۱۷سالم بیشتر نیست نمیدونمم چجوری اینکارو کنم و مامان و بابامو چیکار کنم 

تو فکرش هستم ولی اخه ۱۷سالم بیشتر نیست نمیدونمم چجوری اینکارو کنم و مامان و بابامو چیکار کنم 

چرا انقد زود عقد کردی 🥲

بهشون بگو مشکلت و از الان محکم بایست و برخورد کن چون بعد ها حسرت این.روزا رو میخوری خدایی نکرده 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂
بخدا دنبال یه فرصتم وگرنه تا الانم صبر نمیکردم

در اولین فرصت بگو حتما خودتو نجات بده

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست..من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...🙂