2777
2789
عنوان

دیشب نیومد خونه 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 39 پست
فقدب فکریه کارباش تاازپس زندگی ومخارج خودت بربیای

اره باید همین کارو کنم الان میخوام ماهی ۳ تومن از پولشو بدون این که بفهمه پس انداز کنم برا خودم گور باباش کرده یه روز این پولا لازمم میشه مطمعنم 

جوونای الان کی همشون اینطورین؟! شوهرت خیلی هوله

من که هرچی دور برم دیدم اینجوری بودن اون که ننه بابامن میگم شوهرم اینجوریه میگن ولش کن گیر نده مردا همشون همینجورین چه برسه به خودش دیگه متاسفانه سمت ما هر گوه خوری ای رو واسه مرد عیب نمیدونن میگن پسره عیب نداره ولی اگه ما پامونو چپ بزاریم فوری میگن میکشیمت فلانت میکنیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره باید همین کارو کنم الان میخوام ماهی ۳ تومن از پولشو بدون این که بفهمه پس انداز کنم برا خودم گور ...

همینکاروبکن  پس انداز خیلی خوبه 

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
باز هم مثل همیشه بیچاره بچه ها 

میدونی خودمم تو بچگیم با این که پدر مادرم جدا نشدن خیلی سختی کشیدم همش کتک و ناسزا از مادرم شنیدم همش دعوا میکردن ما قربونیشون بودیم همش میگفتم کاش اینا یه روز جدا بشن از هم بعد مامانم منو میترسوند میگفت اگه خواستم جدا شم شما یاید با من بمونین ما هم میترسیدیم با داداشم نقشه میکشیدیم اگه یه روز قاضی ازمون پرسید میخواید پیش کدومشون بمونین با این که بابامم بد بود ولی تصمیم داشتیم بگیم پیش بابامون ... هی روزگار ولی جدا نشدن از ما ۴ تا ادم بی عرضه و بد دهن عین خودشون بار اوردن الان سر هر چیزی فوری عصبی میشم شاید منم جای شوهرم بودم بخاطر فرار از من میرقتم با یکی دوست میشدم سعیمم میکنم اعصابمو کنترل کنم نمیتونن واسه همین اگه نتونیم بسازیم جدا بشیم بهتره بخدا بچه ها کمتر اذیت میشن تا وسط یه زندگی به ظاهر ولی پر دعوا بزرگ شن انشالله بچه هام عاقبتون خوشبختی باشه

خیلی ببخشید همچین شوهری داری دومی رو میخاستی چیکار نگا؟چرا این دومی رم بدبخت کردی به چ امیدی میخای ب ...

من اون اولا ۱۰۰ بار بهش گفتم بریم سقط کنیم نیاز به بچه دوم نیست قبول نکرد وگرنه خودمم میدونم دوتاشون بی پناهن نیاز به گفتن شما دیگه نیست که من ۱۰۰ بار رفتم برای باردار نشدن قرص گرفتم امپول زدم بعد امسال دولتمون یه طرح داده که چیزای جلوگیری رو به زنا ندن چند بار بهداشت رفتم گفتن نه دیگه اجازه نداریم این چیزا رو در اختیارتون بزاریم شوهرمم اصلا اهل جلو گیری نبود هرچی ام میگفتم 

من اون اولا ۱۰۰ بار بهش گفتم بریم سقط کنیم نیاز به بچه دوم نیست قبول نکرد وگرنه خودمم میدونم دوتاشون ...

حرف حق هم میزنن بهتون برمیخوره بهداشت نداشت داروخونه چی؟هیچ با این شرایط شما نباید به همسرتو میگفتید باردارید باید خودت سقط میکردی یا خودت هرروز قرص ال دی میخوردی ناراحت نشو ک ولی مطمن باش یروز یا کم میاری جدا میشی یا باید تحمل کنی بخاطر بچه هات 

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.
میدونی خودمم تو بچگیم با این که پدر مادرم جدا نشدن خیلی سختی کشیدم همش کتک و ناسزا از مادرم شنیدم هم ...

درجداییتون شکی نیست من هم خودم زندگیم قربانی روابط خانوادم شد همین طور زندگی برادرهام.اما دلم برا بچه هات سوخت اگه میتونی خودت بگیرشون زیر بال و پرت کوچولو هستن

من که هرچی دور برم دیدم اینجوری بودن اون که ننه بابامن میگم شوهرم اینجوریه میگن ولش کن گیر نده مردا ...

نه بابا همه مردا اینطوری نیستن. این جمله که مردا همینن بزرگترین ظلم درحق زنه یعنی بمون بساز 

نسلی عاشقت شد که هرگز تو را ندید🖤لطفا اگر با نظرم مخالفی ریپ نزن.با احمق بحث نمیکنم اگر ریپ نزدم حتما حجم حماقتت خیلی بوده. متنفرم از خانمایی که میان تو تاپیک بقیه قربون صدقه شوهرشون میرن، مثلا طرف تاپیک زده شوهرم تو جمع ضایم کرد پست میزاره قربون شوهر خودم که تا حالا ضایم نکرده، تاپیک میزنن شوهرت بهم پول نمیده یکی میاد میگه قربون شوهر خودم که همه کارتاش دست خودمه😐😂بیزار از کلمه آقایی و اونایی که آقایی میگن. جهان سوم جایی است که خانماش اندازه النگوها تو دستشون دندون خراب تو دهنشون دارن
حرف حق هم میزنن بهتون برمیخوره بهداشت نداشت داروخونه چی؟هیچ با این شرایط شما نباید به همسرتو میگفتید ...

داروخونه قرص میده دیگه اون قرصام به خلقیات همه سازگار نیست همینجوری عصبی ام اونا رو میخوردم عصبی تر میشدم امپول آزادش هم ۶۰۰ ۷۰۰ تومن بود یه بار پول داد رفتم زدم دیگه ام نگذاشت گفت پولمو خرج یه امپول میکنی و فلان چیکار میکردم دیگه کاندوم هم خودش اصلا استفاده نمیکرد حالا دیگه موضوع اونجا نیست 

داروخونه قرص میده دیگه اون قرصام به خلقیات همه سازگار نیست همینجوری عصبی ام اونا رو میخوردم عصبی تر ...

انشالله خودتو بتونی به یجایی برسونی از دستش خلاص بشی زودتر

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.