mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 عنوان لطفااا کمک 45 بازدید | 8 پست یکی منو از نی نی سایت بندازه بیرون هزار تا کار دارم😐 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 1402/01/31 | 13:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 شوهرم شب میاد خونه خونه بهم ریخته خودم بهم ریخته بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 با چی بیرونت کنم خودت انتخاب کن یچیزی ک تا شب نیام 😶 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
kittycute عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2150 یچیزی ک تا شب نیام 😶 هوم اگه الان نری و خونه رو مرتب نفرمای با خشم شوهر و مادر شوهر و به سخره گرفته شدن توسط خواهرشوهر دچار خواهی شد
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 هوم اگه الان نری و خونه رو مرتب نفرمای با خشم شوهر و مادر شوهر و به سخره گرفته شدن توس ... توف ب همشون☹ بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
mohijooon1300 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/26 تعداد پست: 5618 بازم میخواهی ادامه دهم؟🥲🤣😂❤ نه رفتم بای😪 بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌.. یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉
kittycute عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 2150 نه رفتم بای😪 الهی منم اگه نرم با خشم مادر مواجه خواهم شد یه دختر بیشتر نیستم😂😂❤