afatem مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 578 عنوان کمک... 52 بازدید | 5 پست خیلیییییییییییییی زیاد درگیری ذهنی دارمهمش فکرم درگیره تو لحظه زندگی نمیکنم همش به مرحله بعدی زندگیم فکر میکنم ...خیلی استرسیم... بعضی وقتام ذهنم منفی بافی میکنه شدیددددددفعالیتم میکنم که ذهنم رها بشه اما نمیشهبگید چیکار کنم :( 1402/01/31 | 13:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 توکل به خدا کارهای روزانه رو یادداشت کنید خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)
afatem مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 578 توکل به خدا کارهای روزانه رو یادداشت کنید هرجیزی که یادداشت میکنم تا روز بعد انجام بدم بدتر میشه
فاطمه_nrc عضویت: 1401/12/23 تعداد پست: 2218 هرجیزی که یادداشت میکنم تا روز بعد انجام بدم بدتر میشه خوب تشویق و تنبیه سنگین بذار که مجبور شی انجام بدی خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)