2777
2789
عنوان

من چرا نمیمیرم

312 بازدید | 22 پست

امسال کنکوریم همیشه خدا ساک به دستیم خانواده‌ام می‌خوان برم شهرستان.اگه هم بگم نمیام تهدیدم میکنم و به زور میبرنم.اونم تو شرایطی که همه دارن تلاش میکنن.از همه عقب افتادم..اونجا هم اینقدر شرایط بده نمیتونم هیچی بخونم.از صبح هزار بار جمله تو هیچی نمیشی رو شنیدم.خسته شدم دیگه کاش زودتر بمیرم

لایک نکن،ریپلای نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یاد خواهرم افتادم😂اونم مثل خودته وضعیتش 

کاری نکرده اون.میگم خودمو بکشم یا میمیرم راحت میشم اگه زنده موندم حداقل دست از سرم برمیدارن

لایک نکن،ریپلای نکن

شما از اونور بوم افتادید ما از این ور به خاطر پسرم کنکور داره با کسی رفت وامدم نمی کنم بست نشستم خون ...

پدر و مادرم فرهنگی و تحصیلکرده هستن خیر سرشون.ولی یه ذره فهم و شعور ندارن که شرایط منو درک کنن.فکر میکنن کنکور کشکه همون شبش بخونی قبولی،باورم نمیشه ولی امروز دعا کردم تو جاده بمیرن

لایک نکن،ریپلای نکن

یه چیزی بگم..میشه اول بهم بگی که هدفی که داری چی هست؟

هدف داشتم قدیما.الان به این نتیجه رسیدم چیزی قبول نمیشم.دندونپزشکی رو دوست دارم

لایک نکن،ریپلای نکن

هدف داشتم قدیما.الان به این نتیجه رسیدم چیزی قبول نمیشم.دندونپزشکی رو دوست دارم

اولا اینکه بهم قول بده هیچوقت هدفتو عوض نکنی...

تازشم یه کاری میتونی بکنی که خیلی کمکت کنه وقتی همش در حال سفر هستین..خط به خط کتابا رو بخون..درسنامه یا هر چی..ویس بگیر و ضبطش کن...

بعدا میتونی هر وقت رفتین بیرون اونا رو گوش بدی ..هم داری تفریح میکنی هم درس میخونی

تاازشمم امسال اشکالی نداره اگر حتی به هدفت نرسیدی

چون کا امسال خیای اتفاقای بدی افتاد توی جامعه و ما بدبختا کلا از همه طرف و مخصوصا از طرف سازمان سنجش توی فشار بودیم و هستیم

پس حتی اگر امسال به هدفت نرسیدی...از تیرماه بشین برای کنکور بعدی بخون..قلمی ثبت نام کن و همراه قلم پیش برو و تلاش کن تا ترازای خوبی بیاری

مطمئنم میتونی سال بعد دو رقمی بشی حتی💖💖

میدونم همه بهت میگن هیچی نمیشی

اما باورشون نکن 

به خودت ایمان داشته باش که میتونی انجامش بدی باشه؟

تو خارق العاده ای محشری و باهوشی و حسابی هم تلاش گری و میدونم که دندون پزشک میشی توی بهترین دانشگاه ایران آینده خیلی خوبی در انتظارته قشنگممم.

فقط و فقط هیچوقت از هدفت دست نکش و به خودت باور داشته باش

🦋❄️نسیمِ ملیح🌬🌙
اولا اینکه بهم قول بده هیچوقت هدفتو عوض نکنی... تازشم یه کاری میتونی بکنی که خیلی کمکت کنه وقتی همش ...

مرسی.واقعا بغضم گرفت با حرفات.من کنکوری ۴۰۳ ام.دعا کن برام بتونم این شرایطو هرجوری شده درست کنم

لایک نکن،ریپلای نکن