2777
2789
عنوان

پاستای ساده

345 بازدید | 9 پست

سلام خوشگل خانما 

پسرم هوس پاستا کرده یه رسدی ساده میشه بدید پلیز 

بدون شیر باشه آلرژی داریم ب شیر

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

با گوجه و پنیر فتا درست کن دستورش بزنی تو نت میاره

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد! تا کارما زنگ خونَتو نزنه به خودت نمیای! تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیکنه! تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم سخته! تا از دستت نره ارزشش رو نمیفهمی! تا دوستاتو نشناسی دو دستی به خانوادت نمیچسبی! ما آدمای نرسیدن یا نفهمیدن و درک نکردن نیستیم! فقط مشکل اینه که دیر به خودمون میایم. مهم نیست چند سالته؛ اگه اینارو درک کردی تو این زندِگیو بُردی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاستا رو آب پز کن آبکش کن جدا بزار.

یکم مرغ خرد کن با سیر و کره تفت بده یکم آب بریز بپزه، آبش که تموم شد بعد نمک و فلفل بزن، یکم که داغیش رفت خامه بریز توش و حسابی هم بزن. پاستاها رو هم بریز قاطیشون و حسابی هم بزن.

تمام.

اگرم داشتی قارچ رو هم همون موقع که مرغ رو تفت دادی دیگه آب نریز، قارچ اضافه کن با آب قارچ بپزه آبش ک تموم شد باقی ماجرا.

پاستا رو آب پز کن آبکش کن جدا بزار. یکم مرغ خرد کن با سیر و کره تفت بده یکم آب بریز بپزه، آبش که تم ...

به خامه هم آلرژی داریم 😬کلا به هرگونه لبنیاتی🥲

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
به خامه هم آلرژی داریم 😬کلا به هرگونه لبنیاتی🥲

خامه رو حذف کن بجای کره هم روغن بریز و قارچ هم حتمن بریز. اما من جای تو باشم شیر سویا رو امتحان میکنم، پاستا با شیر سویا عالیه مخصوصن برا اونها ک لبنیات نمیخورن. بزن تو نت میاره

خامه رو حذف کن بجای کره هم روغن بریز و قارچ هم حتمن بریز. اما من جای تو باشم شیر سویا رو امتحان میکن ...

عه چ جالب حتما امتحانش میکنم ممنون عزیزم 

کرش مشکل ندارم کره گیاهی دارم