2777
2789
عنوان

دیشب خواب دیدم

197 بازدید | 46 پست

دیشب خواب دیدم یه دختر خانم کودک کار بود اومد پیشه ماشینمون میخواتس کلوچه بفروشه مامانم گفت نمیخوایم ولی من دلم سوخت ازش خریدم و بعد مامانم گفت هستی خوب نیتتو تو دلت بگو منم گفتم خدایا اینو به این نیت خریدم که به عشقم برسم مامانو بابام رضایت بدن این چه معنی میده؟؟؟؟تازه نذرم کردم به یه خانواده وسایل دادم 

ایشاله میرسی ب عشقت کار ثواب ب زندگی خودت برمبگرده 🥰

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نذرتون قبول شده  یا داره میگه مثلا بخاطر این نیت همچین کاریو بکنید  خیلی خوب خوابت ...

واقعا؟؟؟؟☺وای قربونت برم چه خوب گفتی امیدوارم به عشقم برسم 

خوب من نمیدونم چجوری کلوچه بخرم به کی بدم؟؟؟؟از این کلوچه دستیا بودن 

حالا منم خواب دیدم از عشقم جدا شدم خیلی تلخ بود ولی خیلی آرامش داشتم 

یه شوهر جدید داشتم😄😄😄  خیلی دوسم داست خیلی آرامش داشتم🥲 ولی هی یاد قبلیه میافتادم 🥲🥲

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
حالا منم خواب دیدم از عشقم جدا شدم خیلی تلخ بود ولی خیلی آرامش داشتم  یه شوهر جدید داشتم😄😄😄 ...

اخی عزیزدلم😔😔امیدوارم به عشقت برسی و باهاش خوشبخت بشی 

واقعا؟؟؟؟☺وای قربونت برگ چه خوب گفتی امیدوارم به عشقم برسم  خوب من نمیدونم چجوری کلوچه بخرم به ...

حتما نباید کلوچه بخری بدی ک منظور کار خیر  بوده

به حیوونات کمک کن خیلی زود ب زندگبت تاثیر میذاره

اخی عزیزدلم😔😔امیدوارم به عشقت برسی و باهاش خوشبخت بشی 

الان به عشقم رسیدم دیگه چند ساله ولی آرامشمو ازم گرفت 

حتما نباید کلوچه بخری بدی ک منظور کار خیر  بوده به حیوونات کمک کن خیلی زود ب زندگبت تاثیر میذا ...

اره راست میگی خوب چجوری به حیوونا کمک کنم من فک کردم شاید ماله اون کمکی باشه که به اون خانواده کردم