2777
2789
عنوان

عاشقتونم☘️❤️✨

53 بازدید | 5 پست

💥✨❤️☘️تو سایت که میام از خیلیاتون انرژی میگیرم و عمیقاً حس خیلی خوبی بهتون دارم, اخلاق و شخصیت قشنگتون تو فضای مجازی هم قابل لمسه

بگذریم از بعضی تاپیک های منفی ،همیشه زنجیره ی عشق داشته باشین عزیزانم تا عشق وارد زندگیتون بشه 

راه های جذب عشق اینه که فقط کلمات مثبت به کار ببرین و هر تفکر منفی رو‌با رفتن تو سطح آلفا باطل کنین ، مدیتیشن کنین،پادکست های انگیزشی گوش بدین,ورزش کنید حتی تو خونه،آهنگ های شاد گوش بدین،خودتونو تو رویاهاتون غرق کنید و فکر کنید بهش رسیدین،به همه عشق بدین و ازشون عشق دریافت کنین،به دیگران ببخشین تا چندین برابر بهتون بخشیده بشه،طبیعت گردی،نماز و شکر گذاری هم عالیه ،کلا سعی کنید هیچ جوره سمت فکر منفی و کارای منفی نرید،کم کم معجزات رو تو زندگیتون حس میکنید 💥❤️✨☘️

بابا خودم میدونم حالا لازم به تاپیک نبود 😁

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه شمایی☺اون تایپک خیلی منطقی نظر دادی نمیدونم چرا تایپک و بست🤣🤣🤣🤣🤣

داشت دعوا میشد دیگ ترسید

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند