2777
2789
عنوان

لابیاپلاستی

369 بازدید | 11 پست

سلام خانوما اینجا کسی هست لابیاپلاستی انجام داده باشه؟ من می خوام اول تابستون این جراحی رو انجام بدم انقدر دیگه تحقیق کردم گرگیجه گرفتم. دکتر سمیه ادایی نظرمه برای جراحی چون چند تا از دوستام پیششون جراحی کردن خیلی اوکی بودن نمونه کاراشم دیدم. شما نظرتون چیه لطفا کمک کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال 96پیش ویدا یوسفیان تهران، عمل کردم

انصافا که گل کاشت، عالی شده😁

راجب نقاهت نظری ندارم چون من همزمان هم تنگ کردم هم لبیا، باید اروم راه میرفتم پله ممنوع بود.... فک کنم لبیا راحت تره چون بیرونشه دیگه فقط باید افتاب بدی زودتر ترمیم شه، نباید مرطوب باشه لباس زیر نپوشی شلوار تنگ اصلا 

کاش هیچ وقت وجود نداشتم.
نمونه کارشو کجا دیدی🤨🫤

دوستاش دیگه😉

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

من پیش خانوم دکتر سمیه ادایی لابیاپلاستی انجام ندادن ولی برای کار های تنگی و سفید پیششون رفتم که خدا ...

من لابیاپلاستی رو انجام بدم بعد به فکر جاهای دیگه باشم.