2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست😔

935 بازدید | 99 پست

مامانم داره کل طلا هاش که حدود یه میلیارد میشه و کل پس اندازش رو میذاره که برای داداشم خونه بگیره

نمیدونم حس بدی دارم،حس خیلی ناراحتی و بد

از زور ناراحتی تپش و استرس گرفتم و حالت تهوع دارم

اینم بگم برای هیچ وقت از اینکارا نکرده،چه سر جهاز چه سر سیسمونی همیشه دنبال قیمت کم و مناسب بوده

تا اونجایی که میشد خودم برای خودم میخریدیم که سرکوفت شوهره نباشه بالا سرم

الان واقعا حالم بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب مامانت بگو‌ یه تیکه طلاشم به تو ببخشه 

مامان من برا داداشم طلا فروخت ب منم یه تیکه داد

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه 

حق داری

اسم پسرک تو پروفایلم حنظله هست. توصیف خالق این تصویر درباره امضای کاریکاتوریش شنیدنیه... حنظله امضای من است. هر کجا میروم یا در هر ملاقاتم همه از او میپرسند. من در یک گرداب این کودک را متولد کردم و بعد به مردم تقدیمش کردم. اسم او حنظله است و به مردم قول داده تا جز حقیقت نبیند و نگوید. من او را به شکل کودک نا زیبایی رسم کردم. موهایش شبیه جوجه تیغی است. حنظله چاق نیست، شاد نیست، آرام نیست، و هرگز شبیه کودکان نازپرورده هم نمیباشد او پا برهنه است؛ مانند تمامی کودکان مهاجر به اردوگاه ها. او برای من یک نشانه است که مرا از ارتکاب هر اشتباهی باز میدارد. دستان او در پشت سرش به هم جفت شده اند که شاید نشانی از عدم پذیرش باشد.

زندگی همینه دیگه

آدم پس انداز میکنه برای رفاه در آینده

ناراحتی نداره ک

البته میدونم حست چیه چون منم تو خانواده پسر دوست به دنیا اومدم و همه حرجای داداشام با من فرق داره حست رو درک میکنم اما الان دیگه به خودت و همسرت متکی باش

اونم غر داره الان بهم میگه مامانت چطور نمیتونه کمک تو کنه که خونه رد یذره بزرگتر کنیم؟ آخه خونه ۵۰ ...

بگو‌ مادر خودش کمک کنه

پنجاه تا صلوات نذر کردم برای امام زمان و همون روز حاجت گرفتم الهی شکر . زدم امضا که یادم بمونه