2777
2789
عنوان

نحوه تحمل جیش

4293 بازدید | 31 پست

فکر نمی کردم انقد شکنجه آور باشه...سونوگرافی ام روزه هم هستم...خواهش میکنم بگید چجور بندش بیارم مردم...منشیا هم بدجنسن اونایی که دیر اومدنو زودتر فرستادن..همون اول گفتن هشت و نیم اینجا باش مردم خب

کاربری واگذار شده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پشت زانو تو بخارون

یه روز دوتا برادر میرن سفر کاری. زن برادر اولی هرچی شوهرش پول میفرست خرج خودش و پوشاک میکرد و به خودش میرسید.زن برادر دومی همه پولارو خرج خونه میکرد دکور انچنانی میخریدبه تمیزکاری میکرد ولی براخودش قناعت میکرد. بعد شوهرا از سفر میان. برادر اولی میبینه واااای زنش عین پری دریایی میمونه موهای خوشرنگ پوست و اندام عالی باخودش میگه حیف نیس همچین ملکه ای رو تو این خونه فقیرانه نگه دارم؟ میره براش خونه عالی میخره و عین پرنسس نگهش میداره.  و اما برادر دومی! میبینه خونه عین قصر شده.لوستر پرده انچنانی ولی زن عین کنیز میمونه موهای پریشان و لباسای وارفته. با خودش میگه حیف نیس تو همچین خونه خوشگلی یه زن بیریخت زندگی کنه؟ پس میره طلاقش میده و یه زن خوشگل میاره😐 زنی که خرج داره ارج داره.turk girl
الان دستگاهو رو رحمت فشار بده که همه جارو میشاشی🙄🙄🙄🙄🙄 برو تخلیه مجدد آب بخور

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ازهرکس ازخداوندواسلام متنفره متنفرم حتی جزئی،ازهرکس که زندگی کسی روحتی دعوابندازه هم متنفرم چه برسه طلاق بشن خدانکرده......

رگنار طاقت بیار

تو آدم روزای سختی

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

الان دستگاهو رو رحمت فشار بده که همه جارو میشاشی🙄🙄🙄🙄🙄 برو تخلیه مجدد آب بخور

میگم روزم خب بیشعورا گفتن هشت و نیم چرا طولش میدن

کاربری واگذار شده