2777
2789
عنوان

قرص خواب

145 بازدید | 10 پست

قرص خواب ملاتونین خوبه ؟

کلونازپام مصرف می کنم اذیتم می کنه 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
قرص ملاتونین
5
100%
قرص کلونازپام
0
0%

تحقیقات جدید نشون داده داروهایی مثل ملاتونین که به صورت طبیعی تو بدن وجود دارن خیلی موثرتر و سالم تر و از داروهای دیگه هستن. منم ملاتونین استفاده کردم راضی بودم. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنظیم خوابم ریخته بهم روزها با قهوه خودم رو شاداب نگه میدارم میرم داروخونه با دکترش صحبت می کنم مشکل ...

باید سبک زندگی و عادات اشتباهتو اصلاح کنی عزیزم،کم کم درست میشه نگران نباش.

آره پزشک دو سال پیش بهم داد ولی عوارضش داغونم کرده مثل درد مفاصل و تاری دید و ...

عزیزم دو تا مسئله وجود داره

اول اینکه وقتی داروی آرامبخش مصرف میکنی هرسه تا شش ماه باید به روانپزشک مراجعه کنی تا بخاطر عوارض تا تغییر خلق و خو دارو رو عوض کنه.دوسال زمان زیادی برای مصرف کلونازپام هست و اگر عوارضش در این حد شدیده حتما باید عوض بشه

دوم اینکه بخاطر مصرف کلونازپام ممکنه ملاتونین تاثیر درستی روی خوابت نداشته باشه پس در کل باید طبق نظر روانپزشک دارویی برات تجویز بشه که تاثیر بهتری برای خوابیدنت داشته باشه.

💜💜💜دستیار تخصصی_به بعضی از سوالات پزشکی که مطمئن باشم جواب میدم❤️                 
عزیزم دو تا مسئله وجود داره اول اینکه وقتی داروی آرامبخش مصرف میکنی هرسه تا شش ماه باید به روانپزشک ...

مرسی عزیزم با دکترم تو واتس آپ صحبت کردم  مشاوره گرفتم برام قرص الانزاپین رو تجویز کرد خدا رو شکر دیشب راحت خوابیدم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز