مبهوتم۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2455 عنوان چرا 140 بازدید | 12 پست چرا پ س ر هایی ک مغرورن بیشترشون عاشق خنگ بازی دخترا میشنیا از دخترایی ک خنگ میزنن خوششون میاد من تنهام ولی راحتم😊 خیاطم خوب بلدم بدوزم پس حواست جمع کن🤨 😏 درخواست دوستی ندید😑 1402/01/31 | 06:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بیبی_کیوت عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 24708 کلا اکثر پسرا از دختر باهوش خوششون نمیاد!چون دلیلش واضحه😁 " از آن ها که تسلایشان می دادم غمگین تر بودم ..."
مبهوتم۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2455 یعنی برام سواله؟؟?؟ من تنهام ولی راحتم😊 خیاطم خوب بلدم بدوزم پس حواست جمع کن🤨 😏 درخواست دوستی ندید😑
tتــبـسـمــ عضویت: 1401/11/05 تعداد پست: 7299 حوصله ندارم بشینم راجب مزاج پسرا که کیو دوست دارن ندارن تحلیل کنم «کنیز خاندان حسین(ع)»
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 15678 فک نمیکنم اگرم اینطور باشه عجیبه بنظرم چرا باید یکی از خنگ خوشش بیاد مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
مبهوتم۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2455 فک نمیکنم اگرم اینطور باشه عجیبه بنظرم چرا باید یکی از خنگ خوشش بیاد منظورم خنگ بازیاشونهوگرنه دخترا الان ک خنگ نیستن من تنهام ولی راحتم😊 خیاطم خوب بلدم بدوزم پس حواست جمع کن🤨 😏 درخواست دوستی ندید😑
نوستالوژی عضویت: 1396/04/27 تعداد پست: 10743 چون شما رمان زیاد میخونین وگرنه در واقعیت اصلا اینطور نیست
مهربانممم عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 18607 چون شما رمان زیاد میخونین وگرنه در واقعیت اصلا اینطور نیست موافقممگر طرف خیانت کار و اهل این داستانا باشه آبی به رنگ احساس من💙
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 15678 منظورم خنگ بازیاشونه وگرنه دخترا الان ک خنگ نیستن اها نمیدونم باید از خودشون پرسید من درک نمیکنمشون😵💫 مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
مبهوتم۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2455 چون شما رمان زیاد میخونین وگرنه در واقعیت اصلا اینطور نیست عهههههه چقدر زرنگیولی تو واقعیتم وجود داره ها من تنهام ولی راحتم😊 خیاطم خوب بلدم بدوزم پس حواست جمع کن🤨 😏 درخواست دوستی ندید😑
مبهوتم۲ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 2455 موافقم مگر طرف خیانت کار و اهل این داستانا باشه پسر رو میگی من تنهام ولی راحتم😊 خیاطم خوب بلدم بدوزم پس حواست جمع کن🤨 😏 درخواست دوستی ندید😑