2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بخاطر تغییر وزنه

لَهُمْ قُلُوبٌ لَا يَفْقَهُونَ بِهَا وَلَهُمْ أَعْيُنٌ لَا يُبْصِرُونَ بِهَا وَلَهُمْ آذَانٌ لَا يَسْمَعُونَ بِهَا ۚ أُولَٰئِكَ كَالْأَنْعَامِ بَلْ هُمْ أَضَلُّ ۚ أُولَٰئِكَ هُمُ الْغَافِلُونَ

برا چاقی ولاغریه منم توسینه ام رون هام اینجوریه ولی خیلی مشخص نیست مشکلی ندارم شما میتونید برید دکتر یا ازداروخونه پمادی چیزی بگیرید 

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن

اگه استرچ مارک باشه خوب نمیشه،برای چاقی و لاغری هست اوایلش زیرش خون هست کبوده بعد صورتیه بعدم سفید میشه کمرنگ تر میشه ولی کاملا خوب نمیشه هرگز،بعد بارداری شکم خیلیا این جوری میشه که الان بعد عمل میکنن خیلی بهتر میشه.در کل چیزی نیست که نگرانی داشته باشه و یا زشت باشه کاملا طبیعی هست.پوستتو چرب کن گردو خوبه،کمبود ویتامینم نداشته باش.

باچی چرب کنم

کرم مرطوب کننده بدن،الکی پول پای کرمایه گرون مخصوص استرچ مارک نده،من همه چیزو امتحان کردم بهت میگم اثری نداره جیبت خالی میشه،درمان نداره فقط میشه پیشگیری کرد با ویتامین به اندازه،چرب نگهداشتن پوست،خوردن گردو ماهی