2777
2789
عنوان

یک سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 24 پست
این چیزایی که میخوری معلومه ترکیبش میشه دلپیچه و اسهال همش سبزیجات و چیزای آبکیه  بدنت به گوشت ...

ماه رمضان اصلااا نمیتونم گوشت بخورم 

نمیدونم چجوری بگم 

من حتی اینایی ک میگی ام نمیتونم بخورم فقط درحد یکی دو قاشق 

معده ام از اول داغون بوده 

اینا که گفتی مشکل معدته.‌خب بدبخت رو‌غذای درست بریز داخلش کشتیش☹️

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه رو که باهم نمیخورم یا هر روز که همه اینا رو درس نمیکنم گاهی سوپ و سبزیجاتی مث بادمجان و بامیه و ...

ایین غذاهایی که داری میگی مثل بادمجون و کرم و سبزیجات و ماست طبعشون سرده نخور اینارو

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

اینا که گفتی مشکل معدته.‌خب بدبخت رو‌غذای درست بریز داخلش کشتیش☹️

فک نکنم این معده دیکه معده بشه 

من چند ماه پیش کلی آزمایش دادم 

سونو گرفت هیچکدوم مشکل نداشت 

هی اصرار کردم ک اندوسکوپی بنویسه گفت نیاز نداری 

ب خدا اینقدر رفلاکس و درد دارم میترسم خدایی نمرده بیماری بدی داشته باشم

خو چی بخورم 😔

سوپ ، فرنی کم شکر ، آش ، چای و آب جوش ، حلیم

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

آش به من نمیسازه من کلا حبوبات بخورم نمیتونم نفس بکشم از سنگینی معده و رفلاکس 

هر غذایی که حبوبات داره رو باید نفخشو بگیری حبوباتو از یه روز قبل خیس کن ۳،۴بار آبشو عوض۰ کن ، جدا نیم پز کن آبو عوض کن بعد به غذات اضافه کن

افطار در حد چنتا خرما با دوسه لقمه نون و با فاصله از اون شربت گلاب عسل ولرم چایی ممنوع سحری زودتر بخور و یکساعت بعدش اب با یکم گلاب  چایی ممنوع غذای تند و شور و چرب ممنوع غذای سنگین مثل آش که چندین مدل مواد تشکیل دهنده داره ممنوع غذای ساده بخور مثلا خوراک سیبزمینی و در هم خوری ممنوع خلاصه آداب غذاخوردن اسلامی که توضیح المسائل هم خووب توضیح داده رعایت کن غذاتو هم نرم بجو و این که بعد اذان صبح نخواب و تا میتونی فعالیت کن راه برو خووب گشنگی بکش (لبنیات مثل پنیر و دوغ و ماست استفاده نکن )میتونی شیر رو به عنوان میان وعده دو سه ساعت بعد افطار استفاده کنی میوه هم میتونی بخوری کم الان که ماه رمضون تموم شد ولی چند روز این مسائلو رعایت کنی اوکی میشی ان شاءالله این یه نسخه عامه