2777
2789
عنوان

اگه بخواد؟

113 بازدید | 11 پست

بچه ها یه سوالی داشتم اگر وضع مالی همسرتون خیلی خوب نباشه شما تو امور زندگی کمک خرج میشید و از اینکه کمک خرج هستید حس بدی نمیگیرید یا نه؟

من نمیدونم هر وقت نامزدم شرایطشو میگه بعد میگه ولی اگه کمکم کنی خیلی ممنونت میشم تا بتونیم با هم همه چیو بسازیم راستش یکم حس بد میگیرم… میدونم نباید نگاه مالی فقط به مرد داشتا ولی خب نمیدونم …شما چی میگید؟

زندگی مشترکه دیگ

چرا کمک حال هم نشیم

البته اگ مرد پرو و سواستفاده گر باشه قبول ندارم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی خودت کار کن دستت تو جیب خودت باشه تا آخر عمر منت احدیو نکشی

من خودم کار میکنم ولی مثلا اینکه بریم رستوران یبار من حساب کنم… اینا منظورمه

وگرنه خرج خودمو که خودم میدم

من تو شرایطش باشم برا کمک میکنم ، خیلی زیاد ، اصن همه چیم رو میدم‌، اما اگر طرفم انتظار داشته باشه یا خودش بگه بده بدم میاد حس میکنم ازم سواستفاده شده، دلم میخاد ب اختیار خودم بدم

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐 
نامزدی یعنی؟؟؟؟. تواین سایت همه چیز عجیبه مفهمومش اگر دوست پسرت هست میخواد تیغ بزنه اگر نامزدته و ...

نامزدمه و خیلی همو دوست داریم

واقعا دوستم داره قصدش تیغ زدن نیست ولی خب چی بگم من دوست دارم تو پرداختی هایی که به دوتاییمون مربوطه من وارد نشم😬

نامزدمه و خیلی همو دوست داریم واقعا دوستم داره قصدش تیغ زدن نیست ولی خب چی بگم من دوست دارم تو پردا ...

نامزدی یعنی؟؟؟؟ عقد کردین؟ نشون کرده هستین؟ بهش مستقیم بگو من نظرم اینه چون هرکسی نظری داره . ولی به نظر من که زندگی واسه هر دو نفره تلاش دو نفر برای ساختن زندگی 

اصلا تو عقد ونامزدی هیچ هزینه ایی رو تقبل نکن وظیفه میشه اشتباه منو نکن عشقت کشید هدیه بگیری بگیر ول ...

تو عمل انجام شده قرارم میده دیگه… بخش عمده ایش تقصیر خودشه اگه هر روز بیرون رفتن با رفیقارو تموم کنه نیازی نیست حتی جلو منم ازم درخواست کنه که قطعا غرور خودش اول اذیت میشه با این کار

خیلی دوست دارم بهش بگم خب با دوستات کمتر برو بیرون که نیازی به کمک من نباشه

ولی دیگه چی بگم