2777
2789
عنوان

بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 77 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

کلن مخالفن بعد چطوری پیشرفت کنم میشه بگی؟؟ ب آرایشگری علاقه دارم ک میگ دوست ندارم چیکار باید بکنم؟

باید روشون کار کنی بزارن بری دانشگاه الان کم کمش مدرک لیسانسو همه دارن. خب برو کلاسای ارایشگری اعتمادشونو جلب کنن 

و چون سنت کمه میگم هیچ نزاری این پسر ازت سو استفاده کنههخ پسره چند سالشه؟

احب نفسک اولا❤️ اول خودتو دوسداشته باش💞🤫

فاتحه😑

دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم خدایا هدیه هاتو از من نگیر                      انسان های ضعیف آرزو می‌کنند انسان های قوی تلاش .انسان های قوی اولیت را خود قرار می‌دهند و انسان های ضعیف از خودگذشتگی های بیهوده میکنند انسان ها را رفتارشان در برابر خودشان تفاوت قائل میکند نه شغل و پست  و مقام...!        🌛نی نی سایت گرامی۶بار به علت حق گویی تعلیقم کردی فکر کردی من از حرف حق دست بر میدارم؟!صد بار هم تعلیق کنی من حرف خودمو میزنم و سلام یا علی!🌜
باید روشون کار کنی بزارن بری دانشگاه الان کم کمش مدرک لیسانسو همه دارن. خب برو کلاسای ارایشگری اعتما ...

ن خودم میدونم این چیزا رو و خانواده م کلن نمیزارن ی خواهرم ۳۱ و اونیکی ۲۶ نزاشتن بره دانشگاه

ن خودم میدونم این چیزا رو و خانواده م کلن نمیزارن ی خواهرم ۳۱ و اونیکی ۲۶ نزاشتن بره دانشگاه

مال کدوم شهر هستین میشه بدونم؟؟

احب نفسک اولا❤️ اول خودتو دوسداشته باش💞🤫