بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیق نمیدونم چرا زود بود ,هیچکی خبر از وضعیت من نداره,ولی کاشکی خانواده ها تا جنبه دختر ندارن دختر ن ...
باید رفیق بود با دختر..تا حدودی درست میگی...ولی سختگیری مادرت بی دلیل نیست.نگران آینده ته..تا الان که جواب نداده سختگیری هاش ولی عزیزم بعدا که سنت بره بالا پشیمون میشی که از سن کم شروع کردی به نزدیک شدن با پسرا....راجب تولدش هم تبریک بگو و یه کیک بگیر با اسنپ بفرس براش اگه واقعا اینجور دلت راضیه..به پسرا اعتماد نکن چون سن حساسی هستی خدای نکرده سواستفاده نکنن ازت و دلت خدای نکرده نشکنه...فکر کن خواهر بزرگترت داره باهات حرف میزنه فاز نصیحت نیس...سنت که به ۲۰به بالا برسه دور از جونت افسرده نشی که نتونی به کسی اعتماد کنی و زندگیت تلف بشه..
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
ادرس چی😐قرار بزار ی کافه ای ی جایی ک خونوادت اونجا زیاد نمیرن فقط ی کادو رو بده ی چن تا عکس بگیر و ی مینی کیکم با خودت ببر ولی نزار از حد خودش بگذره ب نظرم