2777
2789
عنوان

بیاین لطفا 😭😭

140 بازدید | 9 پست

من شش ماه پسش سر موضوع خونه گرفتن با نامزدم دعوا شد  عقدیم حالا تا الان همدیگرو ندیدم اون همش بهم گیر. میده همش میگ خانوادت اله بله اصن همش حرف میزنه  ی روز خوبه یه روز بده  نمیدونم تاثیر حرفای خونوادشه  اونا براش حرف میزنند حالا به مادرم گفتم دعوتشون کن بیاین اگ باز هی اذیتم کرد طلاق میکیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیز دلم

ناراحت شدم برات

ولی خوشالم‌ که عاقلی و میدونی جلو ضررو‌ هروقت بگیری منفعته‌

خصوصا که الن‌ بهترین زمانه 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
حالا یه بحثی شده دعوتشون کنید فکر خوبیه یه فرصت به هم بدید جفتتون از این دعواها تو عقد متاسفانه خیلی ...

عقد برا همینه که ادم بفهمه طرف مقابلش فهمیده س و متشخص‌ و توانایی‌ حل مشکل رو داره

متاسفانه نداره اتفاقا خیلی ام خوبن‌

چون تو تموم سالهایی‌ که میخوای با طرف زندگی کنی کلی دعوا و بحث و سوءتفاهم داری باید بدونی ظرفیت و توانایی طرف مقابلت چقده 

چطور ميشود به يك پروانه تبديل شد ؟"بايد آنقدر آرزو و اشتياق پرواز داشته باشی كه ديگر دلت نخواهد كرم باقی بمانی." راز سایه✍🏻 #دبی_فورد
اخه شوهرم همش گله میکنع از خونوادم 

خب بهش بگو یکبار دیگه فقط بهت فرصت میدم که بی احترامی نکنی از خونوادم منم نمیکنم 

ولی در کل بشین بررسی کن ببین حق داره یا نه مثلا خودتو بزار جاش کلا  یه جوری باشین دو روز دیگه پشیمون مشین فرصت ندادین به هم 

خب بهش بگو یکبار دیگه فقط بهت فرصت میدم که بی احترامی نکنی از خونوادم منم نمیکنم  ولی در کل بش ...

اهان ممنون بهش گفتم گفتم تا حالا هرچقد بد بودم میخام از این ببعدش خوب باشم اگه باز اینجوری بد اخلاق باشی هی از خونوادم بد‌بگی خودم درخواست طلاق میذم چون ازدواج دوممه سختمه یکم