میش کمک کنید بگین چیکار کنم چند شب پیش ک با شوهرم دعوا کردیم تو تاپیک قبلی هستش بعد اون سه بار رفتم پیشش سحری چیزی نمیخورد بزورم ک شده یه چیز میدادم بخوره امشبم میخاستم برم پیشش ولی گفتم سه بار رفتم محل نداده دیگ نمیرم اومدم اتاق کلی گریه کردم با اینک میدونم ک فهمیده ک گریه میکنم حاظر نشد بیاد قرار بود ک فردا بریم خونه مامانم اینا اونا تهرانن 😞 ولی انگاری نمیش میش راهنمایی کنین
ایشون چرا دلخور و دلگیرن اخه ، فحش که داد کتک که زد قهرم کرده ،الان فازشون چیه انتظار دارن بری منتشم بکشی تازه یه عذر خواهیم نکرده ،بزارید فعلا تا اروم بشه شما هم اروم بشید بعد اگه ادمیه که حرف زدن باهاش میتونه بفهمونه بهش که زندگیش خراب نکنه با رفتاراش که هیچ وگرنه اگه همینجور بزاریش بازهم میخواد دست روت بلند کنه و فحش بده
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱
خانوادش براش مهمترن حتی بهم اونشبم گف یه موی گندیده مادرم نمیشی از دوران عقد فش میداد من هیچی نگفتم ...
با ادم بددهن و کسی که دست بزن داره چجوری زندگی میکنید فقط اگه بچه نداری ببین میتونی باهاش ادامه بدی یا نه ،یکی از دوستان شوهرش بددهن بود زیااااد و دست بزن داشت ،اخر جدا شد دیگه نتونست ،ولی بچه دارن که شرایطش بدتر کرد ،الان شما اگه میتونی برو پیش مشاور باهاش حرف بزن و ...اگه درست نشد سخته باهاش بمونی
قسم بہ روزے كہ جز خدايتــ مرحمے نخواهے داشت....🌱آرامش است عاقبت اضطراب ها 🌱