2777
2789
عنوان

چیکار میشه کرد

170 بازدید | 5 پست

میدونم کسی نمیتونه کمکم کنه فقط جهت دردو دل میگم خیلی ناراحتم برای خودم و بد شانسیم به زندگیه بقیه فکر میکنم همه ش حسرت میخورم خودم هر روز دارم بیشتر بدبخت میشم همه ش مریضم با همسرم مشکل دارم برای کنکورم درس نمیخونم خانواده م مشکلاتشون خیلی زیاده فکر میکنم بزودی مغزم میترکه یا میترکه یا میگذره 😭😔چرا من ک ادم بدی نیستم اینهمه در عذابم و ادمایی که منو مسخره میکنن هر روز دارن خوشبخت تر میشن 

انگار قرار نیست اوضا درست بشه اینو امشب فهمیدم 

نه چند وقته تو خونه موندی حالت بد شده یه مسافرتی برو خونتو دکوراسیونشو یه تغییری بده واسه خودت برنماه درسی داشته باشه همه چی از اول شروع میشه منم مثل تو بودم همین کارارو کزدم الان میبینم چقد زندگیم تغییر کرده

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام همه چیز رو رها کن در درجه اول برو دنبال درمان خودت اون شب که گفتی با اون وضع از بیمارستان زدی بیرون گفتی میخوام خورم رو بندازم جلو ماشین مطمعن شدم تو به درمان نیار داری نه به فکر کنکور باش نه اصلن یه بچه دار شدن فکر کن از شوهرت بخواه ببرت یه دکتر توب مشکلات روحی تو حل کن

زد اگر کسی در خانه ات ، دلدماست کرده بهانه ات.. همه جا گرفته نشانه ات، به چه حسرتی به چه حالتی..هر لحظه تو را سلام آقا.. دلتنگ رویت هستم تا همیشه