2777
2789
عنوان

بدنم کهیر زده

59 بازدید | 14 پست

خانوما الان ی هفتست بدنم میخاره بعد قرمز و متورم میشه 

چیکارکنم بنظرتون الان دیدم صورتمو داره میشه 

آمپول داره بزنم

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرق کاسنی بخور.

اخه گرمی نمیخورم زیاد 

میدونی مامان تو وجودت پراز برکته 🤍🖇️  تو برامون خیلی زحمت کشیدی دوووووووست. دارم 🧿💜♥️💚خدایا دوست دارم شکرت که هستی♥️
شاطره بخور  عرقشو البته

اخه زیاد اهل خوردن گرمی نیستم بیشتر سردی میخورم 

بنظرتون حجامت کنم؟

آره امپولم داره  قرص انتی هیستامین ستیریزن اینا اگ داری خوبه  خنکی بخور گرمی نخور بدترمی ...

اع برم بزنم فردا 

بخدا اصلا گرمی نمیخورم همش لبنیات و سردی میخورم نمیدونم چم شده 

ستیریزن باید بخرم 

اخه زیاد اهل خوردن گرمی نیستم بیشتر سردی میخورم  بنظرتون حجامت کنم؟

حجامت نمیدونم

ولی یکی آشناها همینجوریه

عرق شاطره خوبش کرد

اون زعفرون میخوره زیاد

آخرش نفهمیدیم چی به چیه؟مادویدیمو نرسیدیم: بعضیا نشستندو رسیدند!
حجامت نمیدونم ولی یکی آشناها همینجوریه عرق شاطره خوبش کرد اون زعفرون میخوره زیاد

اع میخرم پس 

ممنونم 💚

اع برم بزنم فردا  بخدا اصلا گرمی نمیخورم همش لبنیات و سردی میخورم نمیدونم چم شده  ستیریز ...

اره بزن شاید ب یچی حساسیت داری تخمه اجیل شیرینی جات اینام گرمی داره

گل ختمی هم خوبه شربتش کنی ازون بنفشا هست رنگ شربتش بنفش میشه

❤ متاهل❤

بخور عرق کاسنی حتما

اع حتما گلم ممنونم😍💚😚

عزیزم باید پیدا کنی که به چی حساسیت دادی منم اسفند اینجوری شدم ی هفته طول کشید. دو بار مجبور شدم برم بیمارستان امپول و سرم و... تزریق کنن. پماد داده بود ک التهابشو کمتر می کرد.

من احتمال خیییلی زیاد میدم حساسیتم مربوط ب شامپو بدنم بود ک جدید بود و بعد دیدم تو ترکیباتش نعنا فلفلی داشته. چون بعد ک رفتم حموم و با صابون خودمو شستم کلا همه اش رفت ی سبکی خاصی هم داشتم بعدش. 

شمام بگرد ببین چ چیز جدیدی مصرف کردی تازگیا از لباس گرفته تا خوردنی و مواد بهداشتی و....

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱