2777
2789
عنوان

کارفرمای هیز!

1374 بازدید | 39 پست

مطبی رو نزدیک خونمون پیدا کردم و حقوق فوق العاده خوبی داره، رزومه دادم و قبول شدم اما امروز فهمیدم یه کارفرمای هیز داره

جالبه که همه پرسنل اونجا خانم هستن ولی این آقا در روز یه بار میان اونجا

تو مصاحبه بدجور نگاهم می‌کرد و شوخی های بیجا میکرد

چیکار کنم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

اینا که حقوقشون بالاس حاشیه داره کاراشون معمولا

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

اگه ارامش روح و روانت برات مهمه نرو

من کشیدم

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا

شما  برو ولی پوششت و آرایشتان خیلی معمولی باشه بعلاوه نخند و جدی باش  و با پدر یا برادرت یبار برو ک ببینه   ولی  اگر دیدی  آدم مورد داریه  بنظرم بعدش دیگه نرو 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

تا میتونی کار بیرون نکن 

اگه فوق العاده ضروری بود 

با حجاب کامل جدی باش

کسی جرأت نکنه 

نگاه بد کنه 

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .