2777
2789
عنوان

حالم بده 😔

329 بازدید | 22 پست

دوستان دلم وحشتناک گرفته یا به مرگ فکر میکنم یا بعدش میگم برم سرکار بعد یهو میزنم زیر گریه هر چند وقت یکبار اینطوری میشم فردا حالم خوب میشه بخدا دست خودم نیست به نامزدم میگم میگه چرا اینطوری هستی نه من نه پدرت هیچی کم نذاشتیم بهش بر میخوره خب من دردمو بهش نگم به کی بگم اصلا چرا این حال خراب میاد سمتم ناامید میشم از زندگی هیچکسم درکم نمیکنه 

افسرده ای...

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

منم اینطوری ام 

بخصوص نزدیک پریود ، دنیا برام تاریک مبشه ،هیچی خوشحالم نمیکنه ،بی جهت دلگیر میشم ، داغون ،احساس بی کسی میکنم ،

کلا آدم دارکی هستم و میفهممت😔😔😔😔

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش دلم اتاقمو میخواد تنهایی و سکوت ....خب باید چیکار کنم

کارایی که حالتو خوب میکنه انجام بده

اگه نتیجه نداد مشاوره برو

نه مرگ آنقدر ترسناک است، و نه زندگی آنقدر شیرین، که انسان برای این دو شرفش را بدهد...❤️🩹 جایی دورتر از خودم ایستاده ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بیرحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤

به نامزدت نگو 

فکر نکن نامزدت قراره مونس و غمخوارت بشه

متاسفانه الان آدما زودی از هم سیر و دلسرد میشن

منم خیلی اینطوری میشم

سعی کن زمانی که دلت میگیره به اون نشون ندی که عیب بزاره... خیلی متاسفم ولی باور کن دنیا عوض شده و آدما فقط وقتی شاد و قوی هستی میخوان کنارت باشن

ویتامین اینا بخور و از خودت بپرس چی باعث شده حالت اینطوری باشه الان

تو هم همش آرامش و سکوت و تنهایی رو میخوای و اتاق خودتو؟

اره اره دقیقا ،و اتاق تاریک ، سکوت 

از نور و سر و صدا بیزارم .

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

به نامزدت نگو  فکر نکن نامزدت قراره مونس و غمخوارت بشه متاسفانه الان آدما زودی از هم سیر و دل ...

بخدا نمی‌دونم چه مرگمه اصلا نمی‌دونم یهو هررررچی غم تو دنیاس میاد تو سینه من ویتامین که کمبود همه ویتامین ها رو دارم چون یه عمل انجام دادم که جذب ویتامین ندارم قرص هم نمیخورم

دقیقا هعی تو این سن چرا باید اینطوری بشم فردا نوبت مشاوره میگیرم میرم 

مشاوره ها همه دنبال پولن و کمک خاصی نمیکنن باید خودت ب خودت کمک کنی 

من میخوام فقط تکرار و تلقین کنم ک حالم خوبه ، میدونم حواب میده

بخدا نمی‌دونم چه مرگمه اصلا نمی‌دونم یهو هررررچی غم تو دنیاس میاد تو سینه من ویتامین که کمبود همه وی ...

خب واسه کمبود ویتامینه دختر

به خودت برس و کنار نامزدت حتی شده شو بازی کن تا سرد نشه و عیب نزاره چون مردا بی جنبه هستن

بهش نشون بده عاشق خودتی

در خفا هم واقعا به خودت برس عزیزم