2777
2789
عنوان

دلم یه رابطه گرم و عاطفی میخواد 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1777 بازدید | 73 پست
اخ اره از این زاویه نگاه نکرده بودم🤔🤣🤣

پس خداروشکر کن

هیچ خیانت و دروغی در کار نبوده تو واقعیت رو نمیدونی و اینکه چه کسی معرفی کرده و گفته اینجا هستی تا من بیام صحبت کنم!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پریودی؟ اخه من پریودم اینو میخوام😅☹

اره پریودیم نزدیکه ولی بازم ربطی نداره این حس تنهایی عاطفی منو همیشه اذیت میکنه حالا دوران پریودی دیگ شدیدتر میشه

بخدا وجود داره .نمیدونم چرا خانوما فکر میکنن مردها قلبشون از سنگ

اره منم اطرافم میبنم ک هستم دوس پسرای دوستام یا همسراشون. ولی قسمت من تنهاییه آدمی هم ک تو زندگیم تقریبا خشک ه و محیت بلد نیس 

درحد بخاری رو شمعک🤣

کاش میشد اون شمعک لعنتیم بعضی وقتا خاموش کرد

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

محبت مرد رو گدایی میکنی؟ چی باشه که محبتش چی باشه الان سیل درخواست روانه میشه پا بدی خودت میمونی و ...

واقعانم 

من هیچ وقت هیچ چیزی رو تو زمان خودش تجربه نکردم ..همیشه خدااا حسرت چیزای ک ارزوشو داشتم بدلم گذاشت .....الان دیگ هیچی برام مهم نیس هر اتفاقی ک بیفته .....تمام تلاشمو میکنم اونای ک دور اطراف من هستن ب چیزای ک میخوان برسن ..تمام خودمو وقف میکنم تا دلی شده ی ساعت شاد بشه .چون همیشه لبخندم رو لبم خش شده 💔😥برام دعا کنید هرکی ک امضامو میخونه فقط محتاج کسی نشم 😭

اره منم اطرافم میبنم ک هستم دوس پسرای دوستام یا همسراشون. ولی قسمت من تنهاییه آدمی هم ک تو زندگیم تق ...

ببخشید اون آدمی که گفتین تو زنگیتونه شوهر شماست یا..؟

آقا هستم 
چقد گرم باشه مثلا؟؟؟

ببین من خودم آدم خونگرم و با احساسیم به همه از پیر و جوون و بچه و … محبت میکنم ولی متاسفانه خودمم هیچ محبتی دریافت نمیکنم از کسی. حتی از مامانم هم محبت میدیدم راضی بودم ولی متاسفانه اونم سرد و خشکه دوس پسرمم همینه . واقعا این چه بی عدالتیه